U znaku srca

Ovako su poznati Hrvati obilježili Valentinovo, Ella i Charles imaju poseban razlog za slavlje

Najdražem ili najdražoj ne trebamo skidati zvijezde s nema i sve to popratiti vatrometom, i objava na društvenim mrežama dovoljno je moćna poruka.

Najnježniji dan u godini posvećen je zaljubljenima, ali i onima koji su, nakon što su kliknuli s pravom osobom, već dugo dio te posebne priče. To zapravo znači da povodom Valentinova nije potrebno partneru baš uvijek skidati zvijezde s neba nego je i kratka, simbolična objava na društvenim dovoljna kako bismo našem najdražem ili najdražoj poručili koliko su nam važni.

Marijana Batinić ne očekuje poklone, a na svom se Instagram profilu našalila na račun te tradicije poklanjanja cijeća i darova za Valentinovo.

"Jedva čekam da dobijem ništa", napisala je i tagirala supruga, bivšeg rukometaša, a danas marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića.

Nedavno su obilježili sedmu obljetnicu braka. Evo što mu je, uz objavljenu fotografiju s putovanja u Portugal gdje su proslavili petu godišnjicu braka, poručila: "Neka nam je svaka kritična kao ova sedma. Sretna nam godišnjica".

Slično razmišlja i Ella Dvornik. Kako joj na Valentinovo pada godišnjica braka, povodom ovogodišnje okrugle obljetnice, objavila je njihovu uspomenu s vjenčanja.

"Prošli smo doslovno sve u ovih deset godina! I uspone i padove i države i gradove, i pohvale i tračeve, i anđele i vračeve, ali djeca su nam bila definitivno najbolje što smo proživjeli! Kako smo se istrpjeli ovako ludi, samo nebo zna. Idemo dalje, spremni na sve", poručila je.

Charles Pearce odgovorio je sažetim receptom za bračnu sreću, emotikone srca: "Uvijek maštati, nikad prestati sanjati, a još manje vjerovati. Poštivati preuzetu obavezu i komunicirati".

Zagrebačka glumica Nataša Janjić Medančić podijelila je fotografiju sa suprugom Nenadom, liječnikom, sa samo njima znanog mjesta. Prozor slikovitog caffea kao da zrcali i njihov moto:"Ljubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog".

Oglasio se i splitski pjevač Jole porukom supruzi Ani Čagalj: "Najslađi od svih zvukova je glas žene koju volimo".

Znakovit dan nadahnuo je zagrebačku plesačicu Tinu Walme da s dečkom, glumcem Markom Petrićem, osmisli novu riječ za zaljubljene: "WalmeTinovo".

Linker
24. travanj 2024 02:59