Nursery Works
skupocjeni komad

Ovo je krevetić koji je Kourtney Kardashian kupila za bebu: Cijena je paprena

Reality zvijezda priprema se za dolazak četvrtog djeteta, a s pratiteljima je podijelila koji krevetić je odabrala.

Reality zvijezda priprema se za dolazak četvrtog djeteta, a s pratiteljima je podijelila koji krevetić je odabrala.

Pripreme za dolazak bebe u domu Kourtney Kardashian-Barker u punom su jeku. Na svom Instagram profilu, Kourtney je objavila nekoliko fotografija iz proteklog tjedna, među kojima je otkrila i kako izgleda krevet za bebu koja uskoro stiže.

Na jednoj od fotografija, 44- godišnja Kardashianka pokazala je elegantan krevetić od javora brenda "Nursery Works", koji se prodaje po cijeni od vrtoglavih 9453 eura (71.223,63 kune). Dječji krevetić stavila je odmah ispod dva velika prozora koji pružaju pogled na raskošno dvorište na njezinom imanju u Kaliforniji.

image
INSTAGRAM

Radi se o modelu od javorovog drveta, ovalnog oblika koji se ručno izrađuje u Minnesoti. Ima mogućnost prilagodbe visine madraca, koji su uključeni u cijenu.

image
Nursery Works

Podsjetimo, Kourtney očekuje svoje četvrto dijete sa suprugom, bubnjarom grupe Blink 182, Travisom Bakerom. Glasine o njihovoj vezi počele su 2020. godine, ali oni su to uporno negirali tvrdeći da su samo prijatelji. Ipak, početkom 2021. postalo je jasno da ih veže nešto više od prijateljstva.

I sami su se razotkrili kada su na Instagramu objavili da su zajedno u obiteljskoj kući Kris u Palm Springsu. Kardashian i Barker poznaju se godinama, a on se pojavio i u nekoliko epizoda hit reality showa "Keeping Up with Kardashians". Par se zaručio u jesen 2021. godine, a Kourtney je na svom Instagramu objavila romantične fotografije s plaže na kojoj je sa svojim dragim zagrljeno pozirala okružena ružama i svijećama, a u opisu je napisala "zauvijek". Kourtney i Travis tri puta su izmijenili svoje zavjete, a najveće slavlje su napravili u Portofinu.

Prvi put su se vjenčali u Las Vegasu, gdje su se 4. travnja spontano zaletjeli do kapelice i stali pred matičara, koji je bio maskiran u Elvisa Presleya. Potom su se 15. svibnja i službeno vjenčali u kalifornijskoj vijećnici. Kako je medijima otkrio izvor blizak paru, to su vjenčanje odradili kako bi bili sigurni da će njihov brak i zakonski biti priznat, a najveće slavlje organizirali su u Italiji gdje je Kourtney blistala u vjenčanici talijanskog bredna Dolce & Gabbana.

Kourtney je vijest da je trudna sa suprugom i ostatkom javnosti podijelila ovog ljeta kada je na njegovom koncertu dignula transparent s porukom "Travise, trudna sam". S obzirom na to da se radi o referenci na spot pjesme "All the Small Things" popularnog benda Blink 182 i da su prošli bolne neuspjehe s potpomognutom oplodnjom, teško je za povjerovati da je suprugu sretne vijesti priopćila na koncertu i to kad je već bila u drugom tromjesečju trudnoće. U lipnju se par pohvalio da čekaju dječaka.

Popularnoj Kardashianki ovo je prvi brak, a njemu treći. Kourtney je s bivšim partnerom Scottom Disickom dobila 13-godišnjeg Masona, 10-godišnju Penelope i osmogodišnjeg Reigna. Travis je otac 19-godišnjeg Landona te 17-godišnje Alabame iz svog drugog braka sa Shannon Moakler.

Linker
27. travanj 2024 23:18