MAGAZIN PEOPLE

Ovo je najseksi muškarac na svijetu

Glumac je naslov naslijedio od svog Marvelovog kolege Paula Rudda, a u intervjuu za People ispričao je kako bi očekuje da će ga prijatelji zezati zbog nove titule.

Magazin People je titulom titulom najseksepilnijeg muškarca na svijetu za 2022. godinu okrunio glumca Chrisa Evansa, najpoznatijeg po ulozi Kapetana Amerike. Proglašenje se emitiralo u sklopu emisije The Late Night Show Stephena Colberta, u kojoj su sudjelovali glumac Dwayne Johnson i komičar John Oliver.

Evans je za to vrijeme bio na snimanju filma Red One i nije se pojavio u emisiji te mu je Johnson čestitao putem videopoziva.

image

Proslavio se ulogovom Kapetana Amerike

XAVIER COLLIN IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Puno mi znači što mi je čestitao bivši najseksi muškarac na svijetu", rekao je Chris Dwayneu, koji je istu titulu ponio 2016. godine, te se našalio kako je se nikada nije odrekao.

"Nikada se ne odričem titule. Ja sam najseksi muškarac na svijetu zauvijek, što znači doživotno", rekla je.

Inače, Evans je naslov najseksi muškarca naslijedio od svog Marvelovog kolege Paula Rudda, a u intervjuu za People ispričao je kako će titula zasigurno usrećiti njegovu majku.

"Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se stvarno može pohvaliti", našalio se i dodao kako očekuje da će ga zbog naslova prijatelji zezati:

"Teško je dati intervju o cijeloj ovoj stvari, osjećam se kao da se čudan način hvališem. Samo ću postati metom maltretiranja."

image

Titulu je naslijedio od kolege Paula Rudda

STEVE COHN SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Linker
25. travanj 2024 19:46