Alana Hadid

 GLORIA EDIT/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Obiteljski posao

Ovo je sestra slavnih Gigi i Belle: Alana nosila svoju prvu reviju u Kopenhagenu

Manje poznata starija sestra Hadid na danskom je Tjednu mode nosila reviju za Saks Potts.

Manje poznata starija sestra Hadid na danskom je Tjednu mode nosila reviju za Saks Potts.

Alana Hadid na Instagramu nije krila oduševljenje što je s 40 godina krenula stopama mlađih sestara i prvi put nosila reviju na modnoj pisti. S pratiteljima je podijelila galeriju fotografija i videa kojima je pokazala kako je izgledala njezina priprema za prvi hod na pisti na kojoj je nosila odjeću iz nove kolekcije za proljeće 2024. brenda Saks Potts.

Suvlasnica The Hadid Eyeweara i modna dizajnerica galeriju je započela videom s testnog fotografiranja na kojem je pozirala u nježnoplavoj polo majici dugih rukava i bež pletenim hlačama. Već na idućoj fotografiji pokazala je bijele vrećice brenda na kojima je napisano njezino ime, a potom nastavila sa snimkama na kojima se vidi proces pripreme frizure.

Oduševljena Alana otkrila je u videu i kako su izgledali trenuci prije negoli je kročila na pistu, ali i sami hod na improviziranoj pisti kraj mora na reviji koju je otvorila noseći kožni bež sako, traperice preko kojih je stilizirana plava šljokasta suknja i metalik srebrne japanke.

image

Alana Hadid nosila je reviju za Saks Potts

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

U komentarima se zahvalila dizajnerici Catherine Saks i napisala kako je ovo bilo nevjerojatno iskustvo, a na komentar sestre Marielle koja je pod objavu napisala: "Napuni 40 i postani manekenka" simpatično je odgovorila "živim život unatrag i zabavljam se". Koliko uživa u novootkrivenom talentu pokazala je već nakon nekoliko dana kad je, također na danskom Tjednu mode, nosila reviju brenda Munthe kojom se također pohvalila objavom na Instagramu.

Iz obitelji Hadid najpoznatije su sestre manekenke Gigi i Bella, a javnosti je dobro poznat i Anwar, njihov mlađi brat koji je dodatnu popularnost, osim što se bavi modelingom, dobio i zahvaljujući vezi s planetarno popularnom pjevačicom Duom Lipom. Njih troje mlađa su djeca Mohameda Hadida iz njegovog drugog braka - onog s nizozemskim modelom Yolandom Hadid. Prije nje, Mohamed je bio u braku s Mary Butler i u njemu je dobio dvije kćeri - Alanu i Mariellu.

Linker
27. travanj 2024 05:45