Čista sreća

Ovo nam treba danas: Pogledajte Keanu Reevesa prekrivenog štencima

Glumac se odazvao kvizu jedne večernje emisije, gdje je za svaki točan odgovor dobio jednog, ili dva, štenca.

Jedan od omiljenih glumaca u jeku je promotivne kampanje za svoj novi film iz serijala John Wick. I dok na filmskom platnu njegov lik plaćeni ubojica koji se iz mirovine aktivirao kako bi osvetio ubijenog psića, Keanu Reeves u stvarnom životu postao je zatrpanim malim zlatnim retrieverima. Glumac je gostovao u Tonight Showu, kod voditelja Jimmyja Fallona. No umjesto uobičajenog "roštiljanja" koje u intervjuima priredi svojim gostima, Fallon je Reevesa odlučio staviti na kviz. Kviz sa psićima.

Točan odgovor, dobiješ psića, krivi odgovor psić ide protivniku - takva su pravila. Iako je Keanu na početku kukao da nema pojma o tim "životinjskim" pitanjima, uskoro je postao zatrpan psićima. Iako je kviz očito namješten da bi glumac završio ispod preslatkog brdašca zlatnih štenaca, on to svakako zaslužuje.

"Neću uzeti štenca od Johna Wicka", kazao je Fallon, dok se Reeves zabavljao na svojoj fotelji. Na kraju se voditelj ipak "dokopao" jednog psića, no glumac je bio izvan sebe od sreće i s punim rukama posla da nije poduzimao nikakve mjere. Razdragani glumac se proglasio kraljem štenaca, što je apsolutna istina

image

Keanu Reeves kod Jimmyja Fallona

NBC/BACKGRID/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 09:26