LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA
OTKRIVENA ISTINA

Ovo nismo očekivali: Shakira je tri godine bila u otvorenoj vezi s Gerardom Piquéom

Dugogodišnja veza poznatog para završila je prošlo ljeto, no ispostavilo se da je par, već tri godine prije toga bio u otvorenoj vezi.

Dugogodišnja veza poznatog para završila je prošlo ljeto, no ispostavilo se da je par, već tri godine prije toga bio u otvorenoj vezi.

Prve glasine o nevjeri i prekidu iznenadile su sve obožavatelje Shakire i Gerarda Piquéa čija je veza završila prošlo ljeto, ali priča se da je par tri godine prije toga imao dogovorenu otvorenu vezu. Tijekom toga razdoblja pojavile su se optužbe za nevjeru koje su dovele do gorkog rastanka i naknadnog dogovora o skrbništvu nad njihovo dvoje djece. Bivši par potvrdio je kraj svoje 11-godišnje veze prošlog lipnja, nedugo nakon što je bivši nogometaš FC Barcelone i Španjolske, 36-godišnji Pique optužen da je prevario 10 godina stariju Shakiru. No, on je kasnije opovrgnuo tvrdnje o aferi s 24-godišnjom manekenkom Clarom Chia Marti, tvrdeći da "nije bilo nevjere s njegove strane". Španjolski televizijski voditelj José Antonio Avilés od tada inzistira na tome da je bivši par bio u obostrano prihvatljivoj otvorenoj vezi tri godine prije rastave, otkriva Daily Mail.

image

Bivši je par, navodno, bio tri godine prije raskida u otvorenoj vezi.

BRYAN R. SMITH AFP

"Postoji dogovor u kojem ‘ti radiš što želiš, a ja radim što želim‘, ali pred medijima mi smo još uvijek par", rekao je Avilés o njihovom navodnom dogovoru. Vjeruje se da tvrdnje o otvorenoj vezi dolaze iz Piquéovog bliskog kruga prijatelja i obitelji, a mnogi su zapanjeni Shakirinim spominjanjem nevjere. "Nogometaševo okruženje bilo je iznenađeno Shakirinom izjavom", dodao je Avilés. Piqué je tada bio "iznerviran saznanjem iz tiska", a novinarka Pilar Vidal tada je rekla da "Piqué ne želi nagađanja o tome da je razlog prekida nevjera". Isto tako, "Iznenadila ga je izjava, jer ta koja preuzima inicijativu je ona", govori Vidal o njihovom rastanku. Također novinar Emilio Pérez govori da je "Shakira donijela odluku o rastavi. To je tako. Dogodilo se."

Shakira se u međuvremenu preselila u Miami nakon što je dobila puno skrbništvo nad njihovo dvoje djece, Milanom i Sashom, a od tada ju se povezuje s vozačem utrka Formule 1, Lewisom Hamiltonom. Kada je kolumbijska pjevačica potvrdila na svom Instagram profilu da više nije s Piquéom, za neke ta izjava nije bila sasvim neočekivana. Španjolski su tabloidi već tvrdili da je par na rubu prekida, a izvori tvrde da je Piqué varao zvijezdu. Prošlog studenog bivši je par potvrdio, nakon maratonskog 12-satnog sastanka sa svojim odvjetnicima, da su postigli dogovor o skrbništvu nad njihovo dvoje djece. Rečeno je da je Piqué dao svoj blagoslov Shakiri da se preseli u Miami s njihova dva sina kako bi izbjegao dugotrajnu pravnu bitku. Shakirina želja da se preseli u grad u kojem je živjela i u kojem se još nalazi dio njezine obitelji bila je ispunjena.

Linker
29. travanj 2024 03:53