Pamela Anderson

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Zaokret u karijeri

Pamela Anderson ušla u novi projekt sa sinom: "Sjajna prilika da naša obitelj doprinese boljitku svijeta"

Ikona popularne serije ‘Baywatch‘ život je posvetila aktivizmu i očuvanju prirode, meso ne jede cijeli život, odrekla se i šminke, a sada sa sinom radi emisije o prirodi, životinjama i ekologiji.

Ikona popularne serije ‘Baywatch‘ život je posvetila aktivizmu i očuvanju prirode, meso ne jede cijeli život, odrekla se i šminke, a sada sa sinom radi emisije o prirodi, životinjama i ekologiji.

Pamela Anderson, bivša Playboyeva zečica i zvijezda serije Baywatch, potpuno se odmakla od vlastite slike u javnosti. Već godinama je aktivna u borbi za zaštitu životinja, veganka je od svojih dvadesetih godina života, nedavno je iznenadila celebrity svijet kada je odlučila je pokazati svoje ‘‘pravo lice‘‘ i u potpunosti prestati upotrebljavati šminku, a prije dva mjeseca pokrenula je TV kanal EarthDay 365 u kojem se prikazuju dokumentarci o prirodi.

image

S plakatom za organizaciju PETA za etičko postupanje sa životinjama 2010., koji je bio zabranjen u njezinoj rodnoj Kanadi

CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK

Neki je zafrkavaju da želi postati ženski David Attenborough, no program koji nudi 2500 sati raznih emisija o prirodi, nitko ne shvaća neozbiljno. Dokaz je to da program koji je početkom veljače započeo emitiranje na američkom ekološkom streaming servisu Pluto TV, sada ‘‘preoteo‘‘ streaming servis Amazon Freevee.

image

U pratnji spasilačkog psa Zorroa s peticijom za provedbu programa sterilizacije i kastracije pasa lutalica na Mauricijusu

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK

‘‘Oduševljena sam što dobivamo toliko pozitivnih reakcija na EarthDay 365, pogotovo što će sada još veći broj gledatelja moći uživati u tom nevjerojatno lijepom i inspirativnom sadržaju i sve to besplatno‘‘, rekla je glumica koja je godinama gorljiva aktivistica za prava životinja, otvorena zagovornica ekologije, uključujući borbu protiv klimatskih promjena i krčenja šuma, kao i očuvanje morskih ekosustava.

U njezinom programu prikazivat će se i dokumentarci u IMAX formatu iz producentske i distributerske kompanije K2 Studio, kao što su "Odiseja kornjača", s Russellom Croweom kao naratorom, “Morski lavovi” sa Samom Neillom, “Mountain Quest” s Willemom Dafoeom i “Putovanje u svemir” s Patrickom Stewartom.

image

U skloništu za domaće životinje Gut Aiderbichl u Austriji

WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK
image

Prije četiri godine dizajnirala je torbice od veganske kože za parišku kuću Ashoka

ISOPIX/SHUTTERSTOCK

Na pitanje novinara američkog Vanity Faira koliko je involvirana u stvaranje programa za EarthDay 365, glumica je odgovorila da je vrlo uključena u cijeli proces.

- Željela sam napraviti program za ljude koji su vezani uz prirodu i mislim da je ovo savršena prilika. Također ću i sama stvarati sadržaj za naš kanal sa sinom Brandonom kao producentom. Ovo je sjajna prilika da naša obitelj doprinese boljitku svijeta u kojem živimo. Uvijek kažem da je super imati djecu pametniju od sebe. Brandon mi pomaže da se sve to podigne na višu razinu - kazala je Anderson koja uz aktivizam i poduzetništvo ne zapostavlja ni glumačku karijeru. Nedavno je uz Jamie Lee Curtis, Davea Bautistoma, Brenda Songa, Kiernana Shipka i Billie Lourd dobila glumački angažman u filmu “The Last Showgirl” redateljice Gie Coppole.

image

Pamela Anderson sa sinom Brandonom Thomasom Leejem, glumcem i producentom

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
30. travanj 2024 08:26