PROFIMEDIA
Žao mu je

Par dana nakon prekida, procurile snimke frontmena Måneskina kako ljubi novu djevojku

Talijanski roker rekao je da su on i djevojka Giorgia Soleri prekinuli prije nekoliko dana, a da razlog nije prevara.

Talijanski roker rekao je da su on i djevojka Giorgia Soleri prekinuli prije nekoliko dana, a da razlog nije prevara.

Pjevač grupe Måneskin, Damiano David, oglasio se nakon što je video kako ljubi misterioznu ženu postao viralan na TikToku. U izjavi koju je podijelio u četvrtak na svom Instagram storyju, 24-godišnji pjevač hita "Beggin‘" ispričao se za video dok je istovremeno potvrdio svoj prekid s dugogodišnjom djevojkom Giorgiom Soleri.

"Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam želio da se situacija ovako odvije i to je bila moja greška", napisao je. David je nastavio, napisavši da su on i Soleri prekinuli prije nekoliko dana i da nije bilo "nikakvih prevara". "Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ovog trenutka", napisao je.

Talijanski roker, koji je pobijedio na Euroviziji 2021. zajedno s kolegama iz benda Måneskin, uočen je kako ljubi tajanstvenu ženu u klubu, a snimku je na TikToku podijelio jedan korisnik.

Soleri je posljednji put podijelila Davidovu fotografiju na svom Instagramu u svibnju, a ispod nje napisala "svakim danom sve više". U travnju je podijelila crno-bijelu fotografiju para s natpisom "isti tim". Također je podijelila slatku poruku glazbeniku u siječnju, napisavši: "Hvala što činiš da se osjećam blagoslovljeno svaki dan svog života, ponosna sam na tebe (i najveći obožavatelj) od prvog dana i uvijek ću biti. Volim te." David je pak Soleri u siječnju čestitao rođendan također izražavajući ljubav prema manekenki.

Linker
26. travanj 2024 01:36