Sve zbog bebe

Paris Hilton ušuljala se sa smeđom perikom u bolnicu

Kad je došao trenutak da malenog odvede kući, zamolila je osoblje svoje vile da supruga i nju ostave dva dana nasamo s bebom.

Malo tko je očekivao da će se Paris Hilton prerušiti kako bi neopažena stigla u bolnicu kada je surogat majka prošlog mjeseca rađala njenog sinčića. Prepoznatljivu plavu kosu prekrila je smeđom perikom i sa suprugom Carterom Reumom neopaženo se ušuljala u bolnicu gdje je dočekala dolazak bebe na svijet i uzela je u naručje.

"Cijeli moj život bio je tako javan. Nikad nisam imala ništa za sebe. Zato smo suprug i ja odlučili da će ovo iskustvo biti samo naše," pojasnila je zašto se prerušila u razgovoru za Harper‘s Bazaar.

A kad je došao trenutak da odvedu malenog kući, Paris Hilton i njezin suprug, koji iz bivše veze s reality zvijezdom Laurom Bellizzi ima desetogodišnju kćer, zamoliti su osoblje svoje vile na Beverly Hillsu da ih dva dana ostave nasamo sa sinom, prenosi People. Uživali su s dječačićem kojeg su toliko iščekivali i kako se čini, bez problema su se snašli brinući se sami za bebu.

Premda je odrasla u izobilju, nasljednica hotelskog lanca borila se s brojnim problemima u djetinjstvu i mladosti, a bila je i na traumatičnom odvikavanju od opijata. Stoga je sada, kad se napokon ostvarila kao majka, odlučna da zaštiti sina od pretjerane medijske pozornosti koju krivi za lavovski dio svojih nevolja. Otkako je 24. siječnja na Instagramu objavila da je beba rođena, ljubomorno čuva sina.

"Želim ga zaštititi i biti s njim svake sekunde. Imam taj majčinski instinkt koji je proradio, a prije ga nisam imala. Sada, kad sam mama, osjećam se potpunom", ispričala je 41-godišnja Paris koja se u međuvremenu okušala kao glumica i pjevačica, a posljednjih godina nastupa kao DJ. Sada su, pak, kasnonoćni nastupi gurnuti u stranu zbog najvažnije uloge u životu.

"Majčinstvo mi je oduvijek bio san. Tako sam sretna što smo se Carter i ja pronašli i uspjeli to ostvariti", zaključila je.

Linker
24. travanj 2024 09:46