TATIN SIN

Patrick Schwarzenegger ponosno pokazao isklesani torzo, uskoro više neće biti "najpoželjniji neženja"

Američki glumac i sin Arnolda Schwarzeneggera na Tajlandu snima treću sezonu serijala "Bijeli lotus", a u pauzi od snimanja odlično se proveo na izletu s kolegicama Iris Apatow i Sarah Catherine Hook.

Američki glumac Patrick Schwarzenegger, 30-godišnji sin holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shriver, odlično se zabavio na Tajlandu gdje se nalazi na snimanju treće sezone popularnog serijala "Bijeli lotus". U pauzi od snimanja Schwarzenegger se, u društvu kolega Iris Apatow, Sarah Catherine Hook i Sama Nivole, opustio na egzotičnim destinacijama na izletu brodom i pokazao svoje savršeno isklesano tijelo.

image

Patrick Schwarzenegger uživa na Tajlandu

SAM NIVOLA/INSTAGRAM

"Netko izgleda jako "vruće" danas", napisao je Sam Nivola u opisu fotografija koje je objavio na svom profilu na Instagramu i zaradio tisuće lajkova i komentara.

Odmor je Patricku Schwarzeneggeru dobro došao, jer ga na povratku u Sjedinjene Države očekuju i pripreme za vjenčanje sa zaručnicom Abby Champion, 27-godišnjim modelom i zaštitnim licem nove kampanje brenda Swarovski. Zaprosio ju je potkraj 2023., a par se sretnim vijestima pohvalio na društvenim mrežama. Patrick Schwarzenegger tada je objavio fotografiju na kojoj grli zaručnicu, na čijoj ruci je blistao golemi dijamantni prsten.

image

Patrick Schwarzenegger s prjateljicama na izletu brodom

SAM NIVOLA/INSTAGRAM

Glumac i manekenka u rujnu će proslaviti devetu godišnjicu svoje veze, a prije tri godine je Schwarzenegger opisao njihov prvi izlazak. "Znao sam da ćemo se slagati od trenutka kad si na našem prvom spoju naručila hranu s dječjeg jelovnika!!" napisao je objavi na Instagramu u rođendanskoj čestitki svojoj dragoj 2021.

image

Patrick Schwarzenegger

SAM NIVOLA/INSTAGRAM

Abby Champion otkrio je lovac na talente dok je 2014. pratila sestru na nacionalnom izboru za Miss Teen. Nakon što je počela izlaziti s Patrickom Schwarzeneggerom, proglašeni su "it" parom i udružili snage u kampanjama za Calvin Klein Jeans 2019., a njihov zajednički modni editorijal preklani je objavljen u Vogueu.

image

Patrick Schwarzenegger zaručio se krajem 2023.

SAM NIVOLA/INSTAGRAM
Linker
08. travanj 2024 11:15