NE SKRIVAJU SREĆU

Pedro Soltz i Iris Cekuš otkrili spol drugog djeteta

Popularni par organizirao je proslavu povodom otkrivanja spola bebe, a jedino je njihova desetogodišnja kći Lara znala stiže li joj brat ili sestra.

Pobjednik ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama, brazilski model Pedro Soltz i njegova supruga Iris Cekuš prošlog su mjeseca objavili da čekaju svoje drugo dijete. Popularni par u nedjelju je organizirao proslavu otkrivanja spola bebe, te su snimili kratki video u kojem njihovi prijatelji i članovi obitelji pogađaju stiže li im dječak ili djevojčica.

"Bit će velikih iznenađenja jer samo Lara zna spol", rekao je Pedro na početku videa.

Njihovi najbliži većinom su bili složni da Iris nosi dječaka, no ona je bila uvjerena u suprotno.

"Imam rozu košulju i mislim da je očito što mislim da je", istaknula je.

Njihova desetogodišnja kći Lara zatim je donijela veliki crni balon s natpisom "Boy or Girl?" ("Dječak ili djevojčica?"), a Iris ga je probušila dok je Pedro pokrivao uši rukama. Iz balona je izletjela hrpa ružičastih konfeta, a okupljeni su počeli oduševljeno pljeskati. Bračni par nije mogao sakriti oduševljenje zbog dolaska druge djevojčice te su veselo skakutali i grlili se.

Na društvenim mrežama odmah su se počele nizati čestitke, a lijepim željama pridružili su se plesačica Tina Walme i njezin partner, glumac Marko Petrić.

Podsjećamo, Iris i Pedro upoznali su se 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu. Vjenčali su se prije šest godina, a svoj dom su stvorili u Zagrebu. Našu zemlju voli zbog ležernog načina života, srdačnih ljudi i lijepe prirode, no ipak je ljubav razlog zbog kojeg mu je postala drugim domom.

Linker
20. travanj 2024 07:49