ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Dirljiva objava

Pet mjeseci nakon preranog odlaska: Sandra Bullock ispunila posljednju želju svog partnera

Pet mjeseci nakon smrti dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla, američka glumica i oskarovka odala mu je počast i prosula njegov pepeo.

Pet mjeseci nakon smrti dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla, američka glumica i oskarovka odala mu je počast i prosula njegov pepeo.

Sandra Bullock ispunila je obećanje koje je dala svom partneru, nedavno preminulom fotografu Bryanu Randallu. Njezina sestra, pastry chefica i voditeljica emisije "Food Network" Gesine Bullock-Prado, objavila je na Instagramu dirljivu snimku koja prikazuje rijeku Snake River u Wyomingu u koju je glumica prosula njegov pepeo i to točno na dan kada je Randall trebao proslaviti 58. rođendan.

"Sretan rođendan Bry, Sandy te dovela na rijeku, baš kao što je i obećala", napisala je 53-godišnja Gesine, nakon čega su im brojni pratitelji izrazili podršku. "Kakav lijep način odavanja počasti čovjeku kojeg je voljela. Ispoštovati njegovu posljednju želju! U mom srcu je i molitvama. Koliko god je teško i tužno izgubiti nekoga tako posebnog, nadam se da će pronaći mir i moći slaviti njegov život", "Hvala vam što ste ovo podijelili. Velika utjeha svima nama koji smo doživjeli ovakav gubitak", neki su od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Randall je preminuo 5. kolovoza 2023. godine od posljedica ALS-a, amiotrofične lateralne skleroze, neurološke bolesti koja progresivno onesposobljava hod, govor, gutanje i na kraju disanje. Fotograf se s teškim zdravstvenim stanjem borio tri godine u tajnosti, a "otišao je mirno" u 57-oj godini, kako je u to vrijeme pisao Yahoo Entertainment. Dok se borio s bolesti, oskarovka je cijelo vrijeme bila uz njega, prekinula je karijeru kako bi ga njegovala i angažirala najbolje liječnike koji su mu olakšali zadnje dane.

image

Bryan i Sandra upoznali su se 2015. godine

NEMO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bryan i Sandra upoznali su se 2015. godine, kada je on fotografirao rođendansku proslavu njezinog sina Louisa, a ubrzo nakon tog su započeli vezu koju su dobro čuvali od znatiželjne javnosti. Nedugo nakon što su prohodali glumica je posvojila i drugo dijete, kćer Lailu, te je uvijek isticala kako je on sjajan otac i uzor. Iako par nikada nije stupio u bračni odnos, Sandra je više puta istaknula da je Bryan "ljubav njezinog života". Jednom je prilikom u tek nekoliko rečenica možda na najbolji način opisala njihov odnos: "Nekad se slažem s njim, a nekad ne, no volim ga i kad mislim da nije u pravu. A znam da i on tako osjeća prema meni. I ne treba nam nikakav dokument kako bismo potvrdili ili ozakonili našu ljubav", rekla je tada zvijezda filmova "Speed", "The Lost City" i "The Proposal".

Linker
27. travanj 2024 08:00