UPOZNAJ SLATKICU

Pete Davidson ide dalje! Snimljen kako ljubi holivudsku zvijezdu

Američki komičar i Kaley Cuoco zvijezde su romantične komedije čija je svjetska premijera 21. rujna.

S njim stvarno nema šale! Nije prošlo ni dva tjedna od objave prekida njegove devetomjesečne veze s Kim Kardashian, a 28-godišnji američki komičar Pete Davidson ponovno ljubi i našao se u zagrljaju druge holivudske zvijezde.

Sretnica je 36-godišnja Kaley Cuoco, poznata po ulogama Penny u TV serijalu ‘Teorija velikog praska‘, te Bridget Hennessy u sitcomu ‘Osam jednostavnih pravila‘.

image

Pete Davidson i Kaley Cuoco igraju njujorški ljubavni par

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

No, ovaj put je riječ romansi pred kamerama, i to u romantičnoj ljubavnoj komediji ‘Upoznaj slatkicu‘ (Meet Cute), čija je svjetska premijera zakazana 21. rujna. Pete Davidson i Kaley Cuoco u njoj igraju Sheilu i Garyja, njujorški ljubavni par.

Kako Gary u potpunosti ne odgovara Sheilinoj viziji ljubavnog savršenstva bez mane, ona se odluči na putovanje u prošlost kako bi iscijelila njegove traume i ispravila karakterne mane koje joj smetaju i idu na živce, te na taj način stvorila muškarca iz snova.

"Da je to moguće, prvi bih to napravio, ali srećom takav stroj za povratak u prošlost - ne postoji", izjavio je redatelj filma Alex Lehmann.

image

Premijera romantične komedije zakazana je 21. rujna

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Zasad nije poznato niti bi li se Pete Davidson i Kim Kardashian odlučili na taj korak da poprave svoju propalu vezu, ali je sigurno da Kim Kardashian - nakon njihova prekida - barem neće morati gledati svog dragog u zagrljaju druge. I to je utjeha.

Linker
18. travanj 2024 13:47