Mandatory Credit: Photo by James Gourley/Shutterstock (8982377h)
Petra Stunt
Petra and James Stunt divorce hearing, London UK - 03 Aug 2017

 JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK
kontroverzna odluka

Petra Ecclestone našla se na meti kritika jer je stariju kći prijavila na natjecanje ljepote

Bogata nasljednica i kći Slavice Radić i bivšeg prvog čovjeka Formule 1, Berniea Ecclestonea, naišla je na kritike na društvenim mrežama jer se pohvalila kako je 11-godišnja Lavinija postala "Miss West Coast" na natjecanju za djevojčice.

Bogata nasljednica i kći Slavice Radić i bivšeg prvog čovjeka Formule 1, Berniea Ecclestonea, naišla je na kritike na društvenim mrežama jer se pohvalila kako je 11-godišnja Lavinija postala "Miss West Coast" na natjecanju za djevojčice.

Petra Ecclestone na društvenim mrežama se pohvalila kako je njezina kći imala svoj debi na natjecanjima ljepote. Petra, koja je kći mlađa Slavice Radić i nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea, pohvalila se kako se 11-godišnja Lavinija pobijedila na natjecanju Ideal Miss California & West Coast natjecanju.

Noseći krunu, balsku haljinu koja je podsjećala na princeze i s lentom ‘Miss West Coast‘, Lavinia je zaplesala na pozornici u Downey Theatreu u Los Angelesu. Petra nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoju kći.

"Imam privilegiju biti tvoja mama, uvijek ću te bodriti da slijediš svoje snove, nikada te neću osuđivati i uvijek ću te voljeti", napisala je u objavi bogata nasljednica.

No, nisu se svi složili s njezinom odlukom da joj kći sudjeluje na natjecanjima ljepote.

"Ovo je ludilo, ona je samo dijete","Zašto biste to učinili svojem djetetu?", samo su neki od komentara ispod Petrine objave. U raspravu na društvenim mrežama se uključilo i Sam Palmer, Lavinijin očuh koji je odgovorio: "Željela je to i mi je podržavamo. Pretpostavljam da je to ono što znači biti roditelj".

Nije nepoznato da općenito natjecanja ljepote za djevojčice izazivaju poprilično kontroverze. Dok jedni tvrde da su loši za mladež jer im šalju poruku da je u redu vlastitu vrijednost prezentirati isključivo kroz vanjski izgled, drugi tvrde kako djevojke tako stječu samopouzdanje.

Lavinija inače i nije imala posve lak život. Naime, kad je imala godinu i pol dijagnosticirane su joj poteškoće u govoru i učenju, te nije progovorila gotovo do svoje četvrte godine, piše Daily mail. U međuvremenu Lavinija koju je Petra dobila u braku s Jamesom Stuntom, s ocem gotovo nema nikakvog kontakta, no sudeći po komentaru koji je ostavio njezin očuh na društvenim mrežama, Sam je preuzeo ulogu oca djevojčici.

Petra Ecclestone ovih bi dana trebala predstaviti svoj brend za klince Crickle Daisy, a upravo bi Lavinija trebala biti zaštitno lice brenda.

Inače, Petra iz braka s Jamesom Stuntom ima i sinove Jamesa i Andrewa, a s drugim suprugom Samom ima trogodišnju kći Millie. Par živi na relaciji Los Angeles- London. Dok je bila mlađa nerijetko je dolazila na ljetovanje u Hrvatsku, a kako su jednom prilikom otkrili prijatelji njezine mame, i ona i sestra Tamara, znaju hrvatski jezik.

Linker
26. travanj 2024 03:44