PA/PA IMAGES/PROFIMEDIA
usponi i padovi

Pink emotivnom objavom čestitala suprugu godišnjicu i otkrila kako su se umalo rastali lani

Slavna pjevačica otkrila je da je njezin brak prilično turbulentna ljubavna priča s neizvjesnim krajem, ali ni ona ni njezin suprug Carey Heart ne skrivaju koliko se uz sve probleme vole i nakon 22 godine veze.

Slavna pjevačica otkrila je da je njezin brak prilično turbulentna ljubavna priča s neizvjesnim krajem, ali ni ona ni njezin suprug Carey Heart ne skrivaju koliko se uz sve probleme vole i nakon 22 godine veze.

Pjevačica Pink i njezin suprug, Carey Hart, bivši vozač moto utrka ovih su dana proslavili 18 godina braka. A u njihovom odnosu je definitivno bilo uspona i padova. To je još jednom potvrdila i sama pjevačica. Njezina poruka na Instagramu otkrila je ljubavnu priču koja je više ‘plovila‘ po olujama nego mirnom moru. Pink je iskreno priznala kako im je i prošla godina bila prilično kritična.

‘‘Ljubav je cijeli život vraćanje za stol. Skoro da nismo stigli do ove godine, da budem iskrena - ni do nekoliko ranijih. Kada sam te prije 22 godine upoznala, samo sam željela nekoga tko mi neće lagati. Nisam imala pojma o predanosti, građenju zajedničkog života, intimi, povjerenju... To je stvarno je**o teško. Kako se ljubav presloži i ponovno pojavi nakon prazne noći ili njih pet. Ponosna sam što smo uspjeli prijeći na drugu stranu ove godine. Ponosno nosim naše ožiljke. Ti si moja tvrdoglava, lijepa, nepomična stijena. Obitelj koju smo izgradili, priče koje smo istkali zajedno i uspomene koje nastavljamo stvarati, vrijede više od tisuću milijuna nagrada koje bi mi bilo tko mogao dati. Volim te i volim nas‘‘, napisala je na društvenim mrežama pjevačica.

image

Sretna obitelj: tata Carey Hart, klinci Willow, James i mama Pink

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Par se vjenčao početkom siječnja 2006. nakon četiri godine veze no sreća nije dugo potrajala.

Pjevačica je u veljači 2008. objavila da se razilaze, a ljubavni prekid bio joj je inspiracija za hitove poput "So What" i "Please Don‘t Leave Me".

Pomirili su se dvije godine kasnije nakon intenzivnih odlazaka u bračno savjetovalište, što im je očito pomoglo. Ubrzo su dobili kćer Willow, a sin Jameson stigao je u prosincu 2016.

Bivši vozač moto utrka koji si je na profil uz riječi suprug i otac dodao i onu - idiot, punoljetnost braka svojoj dragoj čestitao je indirektno priznajući da veliki dio problema u braku otpada na njega.

image

U njihovoj vezi nije uvijek bilo bajno

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

‘‘U posljednjih 18 godina braka učinio sam toliko toga s ovim nevjerojatnim bićem. Odgajao dvoje nevjerojatne djece, putovali svijetom, išli u avanture, voljeli se, svađali se, mirili se, podržavali jedno drugo, smijali se, plakali, još više se smijali, rastajali se, sastajali se, zabavljali, tugovali, odrastali i milijun drugih stvari . Ne postoji nitko drugi na ovoj planeti s kim bih to radije učinio nego s tobom. 22 godine u životu i veselim se sljedećih 22. Osim ako me prije ne ubiješ. Volim te mala!!!!! Sretna godišnjica", napisao je Hart.

Linker
27. travanj 2024 11:26