Pink

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Summer Carnival

Pink je zbog obožavateljice nakratko prekinula koncert: "Drži se, sve će biti sjajno"

Četrdesetčetverogodišnjakinja održala je koncert u Australiji, a dok je slavna glazbenica izvodila svoj veliki hit "Our song" dogodilo se veliko iznenađenje.

Četrdesetčetverogodišnjakinja održala je koncert u Australiji, a dok je slavna glazbenica izvodila svoj veliki hit "Our song" dogodilo se veliko iznenađenje.

Slavna pjevačica Pink u jednom trenutku prekinula je svoj koncert u Australiji. Naime, pjevačica je na trenutačno na svjetskoj turneji "Summer Carnival" koju je započela još lani 7. lipnja 2023. u Boltonu, Engleskoj, a završit će 23. studenog 2024. u Miamiju. Pink je usred pjesme "Our song" primijetila je da obožavateljicu odvode liječnici. Ubrzo je pjevačica rekla svojim kolegama iz benda da prestanu sa sviranjem. Nakon što je saznala da trudnica ima trudove, jako ju je zanimalo kojeg je beba spola. "Hoće li biti Alicia ili Alex? ", upitala je 44-godišnjakinja aludirajući da bi obožavateljica mogla nazvati dijete po njoj jer je pravo ime Alecia Beth Moore.

image
PROFIMEDIA

"Ovo je jako uzbudljivo. Ne znam što bih uopće rekla. Ipak, moramo nastaviti s pjevanjem. Sretno s porodom, bit će to sve sjajno", viknula je oduševljena Pink.

Naime, ovo nije prvi put da je poznata pop pjevačica prekinula koncert. Na svirci u Brisbaneu 2018. tinejdžerica Leah Murphy nosila je transparent na kojem je pisalo: "Moje ime je Leah i imam 14 godina. Prošlog sam mjeseca izgubila svoju prekrasnu mamu. Voljela bih zagrljaj... Molim te." Naime, 14-godišnjakinja je trebala ići na koncert s mamom, ali je ona prije toga preminula.

Pink je nakon što je to vidjela bila toliko dirnuta da je to prvo pročitala na glas, a onda se spustila među publiku i zagrlila djevojčicu što oduševio i Leah, ali i mnogobrojne fanove.

Linker
26. travanj 2024 14:41