Medijski rat

Pique provocira Shakiru: Prvo nosio Casio, sad je na posao došao u Twingu

Bivši partneri pola godine nakon razlaza započeli su pravi sukob putem medija. Nakon pjesme latino dive, nogometaš joj je odgovorio.

Medijski rat između bivših supružnika se nastavlja. Nakon što je Shakira objavila pjesmu u kojoj nimalo dvosmisleno nabraja Gerardu Piqueu što je odbacio, on je prihvatio igru. Nogometaš je prvo u svojoj emisiji "The Kings League" kazao da ima ugovor s Casiom, pokazao je sat te je svim gostima podijelio njihov primjerak.

Referirao se na stihove Shakirine pjesme "zamijenio Rolex za Casio", u kojima se ona referirala na to kako je nju zamijenio s novom djevojkom.

image

Pique je na posao stigao u Twingu

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

No, nije stao samo na tome, Pique je na posao došao u bijelom Twingu, a tako je odgovorio na drugi stih njene pjesme "zamijenio Ferrari za Twinga".

Shakira i Pique prekinuli su 11 godina dugu vezu sredinom 2022., a sada je potpuno jasno da nisu ostali u dobrim odnosima. Prije nekoliko dana Shakira je objavila pjesmu koja još uvijek nema ime, a u kojoj je otkrila detalje njihovih svađa. Tako je Shakira spomenula i svekrvu, koja joj je posebno bolna točka.

image

Piqueov Twingo

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u riznici", opjevala je pop zvijezda. Na kraju se pokazalo da je Shakira u Barceloni doslovno susjeda svojoj svekrvi, koja ima kuću preko puta njezine, a dijeli ih samo malena cestica.

Majci Piquea nije ostala dužna, društvenim mrežama širi se video u kojem se vidi da je na terasi stavila lutku vještice usmjerenu prema svekrvi. Uz to, iz kuće se ori nova pjesma tako da se čuje i na cesti.

Brojni korisnici Twittera, pogotovo sa španjolskog govornog područja, u komentarima su objašnjavali genezu obiteljskog sukoba, kazavši da je Piqueova majka pokrivala sina u njegovoj preljubničkoj aferi i davala ljubavnicima svoju kuću da se nalaze u njoj.

Prošlo je pola godine otkako su Pique i Shakira prekinuli, a samo nekoliko tjedana nakon prekida on je viđen u društvu nove djevojke, 23-godišnje studentice Clare Chije Marti. Sada se pokazalo da je ta veza trajala mnogo dulje nego je Shakira isprva mislila.

Linker
18. travanj 2024 22:21