Adele na crvenom tepihu

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
nagovorili su je

Pjevačica je prije udaje za sportskog agenta potpisala predbračni ugovor

Adele je jedna od najuspješnijih glazbenica današnjice, a njezino bogatstvo se procjenjuje na oko 200 milijuna eura. Nakon što je prvom suprugu morala isplatiti popriličan iznos, čini se, kako se u drugom braku dodatno osigurala.

Adele je jedna od najuspješnijih glazbenica današnjice, a njezino bogatstvo se procjenjuje na oko 200 milijuna eura. Nakon što je prvom suprugu morala isplatiti popriličan iznos, čini se, kako se u drugom braku dodatno osigurala.

Adele se, čini se, pobrinula za svoju financijsku sigurnost potpisivanjem predbračnog ugovora s Richem Paulom za kojeg se nedavno u tajnosti udala. Naime, vijest o vjenčanju britanske zvijezde i američkog sportskog agenta procurila je u studenom i to nakon višemjesečnog nagađanja o tome kako su u braku. Dobro čuvanu tajnu je otkrila na nastupu svog prijatelja komičara Alana Carra. Adele je pred cijelom publikom "ispalila" kako se nedavno udala.

Njezin bliski prijatelji piše Daily mailu, otkrili su da su upravo oni bili ključni i savjetovalijoj da poduzme sve mjere predostrožnosti kako bi zaštitila svoju itekako impresivnu imovinu. Celebrity Net Worth nedavno je objavio kako se njezino bogatstvo procjenjuje na nešto više od 200 milijuna eura. Naime, prema njihovim podacima Adele je samo do prodaje četiri albuma zaradila gotovo 30 milijuna eura. No, najveći dio njezina bogatstva ove godine dolazi od koncerta u Las Vegasu. Naime, prema procjenama Adele za svaki svoji nastup u "gradu grijeha" zaradila oko 1,8 milijuna eura bruto što ju je stavilo na tron, najplaćenijih izvođača u povijesti Vegasa.

image

Adele i Rich Paul rado odlaze na košarkaške utakmice

JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Glazbenica ima i nekoliko nekretnina koje su itekako vrijedne, uključujući imanje od 10 milijuna eura u West Sussexu te kuću u Londonu čije je vrijednost procijenjena na gotovo 13 milijuna eura. A prema pisanju Architectural Digesta, posjeduje i čak 4 vile na Beverly Hillsu, a jedna od njih je i bivša rezidencija slavnog Sylvestera Stallonea koju je platila čak 53 milijuna eura. Dodatno je uložila u preuređenje, no navodno je sačuvala legendarnu statuu Rockyja na jednom kraju bazena.

Detalji predbračnog ugovora zasad nisu poznati, no čini se kako je Adele naučila svoju lekciju nakon raspada prvog braka sa Simonom Koneckijem s kojim je službeno podijelila imovinu 2021. Tada je gotovo polovinu svog bogatstva morala podijeliti s bivšim suprugom.

Linker
27. travanj 2024 01:17