PROFIMEDIA
prva reakcija

Pjevačica Kelis konačno se oglasila o vezi s 29 godina starijim Billom Murrayjem

Na reakciju ju je natjerao jedan od njezinih obožavatelja koji joj je uputio konkretno pitanje na njezinom Instagramu, i uspio je dobiti ono što mediji pokušavaju već danima.

Na reakciju ju je natjerao jedan od njezinih obožavatelja koji joj je uputio konkretno pitanje na njezinom Instagramu, i uspio je dobiti ono što mediji pokušavaju već danima.

Nakon što se već danima nagađa kako su reperica Kelis Rogers, koja se proslavila hitom "Milkshake" i 29 godina stariji glumac Bill Murray u vezi, konačno se oglasila i ona.

Naime, par se suzdržava od bilo kakvih komentara na nagađanja koja su insinuirala njihovu vezu s obzirom na to da su nedavno zajedno boravili u Londonu, viđeni su u istom hotelu, a glumac je bio i na nekoliko njezinih koncerata. On naime u glavnom gradu Velike Britanije snima nastavak ‘‘Istjerivača duhova‘‘, dok je ona bila na turneji.

Kako su razni napisi zagolicali maštu njezinih milijun pratitelja na Instagramu, jedan od njih se odvažio i priupitao je – ‘‘Gospođo, želite li se uopće pozabaviti ovim optužbama oko Billa Murraya?!? Prokletstvo! Što on radi sa svim tim?!?", na što je Kelis odgovorila, "LOL, dušo, ne bih se uopće trudila."

Tako nije ni potvrdila ni zanijekala da između njih postoji nježno prijateljstvo koje mnogi opravdavanju njihovim nedavnim životnim gubitcima. Pjevačici je naime, početkom prošle godine od raka želuca preminuo suprug Mike Mora, a Bill Murray je 2021. izgubio bivšu suprugu Jennifer Butler, s kojom je do kraja ostao u odličnim odnosima.

Glumac je posljednjih godina bio samac i u tome uživao jer se, kako je sam naglasio, napokon mogao posvetiti sam sebi.

"Bilo bi lijepo otići na neke od tih stvari i imati spoj... Imati nekoga za povesti na primjer na vjenčanje Georgea Clooneyja, ali ima mnogo stvari koje moram raditi. Uglavnom na samorazvoju, kako bih postao više povezan sa sobom", izjavio je prije sedam godina slavni glumac koji je otac šestero djece. S prvom suprugom Margaret Kelly ima sinove Homera (41) i Lukea (38), a s Jennifer Butler sinove Caleba (30), Jacksona (27), Coopera (26) i Lincolna (22).

A samozatajna pjevačica, majka troje djece, nakon smrti supruga progovorila je o svojim osjećajima.

"Općenito sam vrlo privatna osoba, pogotovo kada je u pitanju obitelj. Ali ne može se poreći utjecaj koji je smrt mog supruga imala na moj život. Smrt vas podsjeća koliko je naše vrijeme kratko i kako nad njim nemamo nikakvu kontrolu. Želim kontrolirati ono što mogu kontrolirati - kako se ponašam prema ljudima oko sebe. Stvarno volim slaviti ljude kad su ovdje. Ne osjećam da je to toliko korisno kada ih više nema‘‘, kazala je Kelis koja u posljednje vrijeme sve više svojeg slobodnog vremena provodi sa slavnim glumcem.

Linker
27. travanj 2024 16:23