Demi Lovato i Jordan Lutes

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
spojila ih glazba

Pjevačica ne može sakriti sreću: Zaručila se nakon nešto više od godinu dana veze

Jordan Lutes zaprosio je slavnu glazbenicu Demi Lovato. Tekstopisac ju je iznenadio intimnom prosidbom, a odmah poslije su otišli proslaviti s obiteljima u luksuzni restoran u Los Angelesu.

Jordan Lutes zaprosio je slavnu glazbenicu Demi Lovato. Tekstopisac ju je iznenadio intimnom prosidbom, a odmah poslije su otišli proslaviti s obiteljima u luksuzni restoran u Los Angelesu.

Demi Lovato uskoro će postati supruga Jordana Lutesa. Glazbeni par koji je svoju vezu, javno objavio lani u kolovozu zaručio se u Los Angelesu. Vijest je ekskluzivno za People, potvrdio glasnogovornik pjevačice.

Jordan Lutes, koji je inače tekstopisac te je sa slavnom pjevačicom napisao njezin hit "Substance", zaprosio ju je s jedinstvenim prstenom s dijamantom u obliku kruške, koji je izradila trgovina za luksuzni nakit Material Good u New Yorku.

Iako nisu otkrili detalje prosidbe, Lutes i Lovato nakon prosidbe su otišli su u Craig‘s, jedan od njihovih omiljenih restorana u Los Angelesu, kako bi proslavili s obitelji.

Čini se kako je pjevačica sretnija no ikad. Naime, još je ranije ove godine isticala koliko joj odgovara odnos s Jordanom.

"Definitivno sam sretna i čini mi se kako se nalazim u dobrom životom razdoblju", rekla je Lovato za CBS Mornings ranije ove godine dok je promovirala nove pjesme. "Ne znam o čemu ću pisati na svom sljedećem albumu jer sam toliko sretna. To je zaista dobar osjećaj ... definitivno će biti puno emotivnih ljubavnih pjesama - to je sigurno", zaključila je Demi koja je pak u srpnju ove godine za SiriusXM-ov The Morning Mash Up, rekla kako su ona i Jordan prije svega "bili prijatelji" nekoliko mjeseci, a tek onda se upustili u vezu.

Lovato je i 2020. bila zaručena za glumca Maxa Ehricha no njihova veze ipak nije opstala, odnosno prekinuli su tek nekoliko mjeseci nakon prosidbe.

Linker
28. travanj 2024 07:31