Mlade nade

Pobjednice glazbenih showova, Hanu i Chriztel, uhvatili smo prije nastupa na najvećoj medijskoj nagradi

Nakon što su Hana Ivković i Chriztel Renae Aceveda oduševile televizijsko gledateljstvo, ove talentirane mlade dame vratile su se u školske klupe. No, obje će nastupiti u izravnom prijenosu dodjela nagrada Zlatni Studio.

Hana Ivković, mlada glazbena nada koja je nedavno osvojila srca gledatelja pobjedom u showu "Superstar" i Chriztel Renae Aceveda, pobjednica jubilarne desete sezone "Supertalenta" nastupit će na večerašnjoj najvećoj dodjeli medijskih nagrada Zlatni Studio. I Hana i Chriztel zapjevat će u izravnom prijenosu na Prvom programu HTV-a. Mlade i talententirane djevojke s nama su podijelile svoje mladalačke snove, ali su i nakon ozbiljnog nagovaranja malo nam i zapjevale.

image
DARKO TOMAS CROPIX
image
DARKO TOMAS CROPIX

"Najviše mi odgovara glazba koja ima dušu, pjesme s bitnom porukom. Volim tužne pjesme, nježne i mislim da me takve pjesme najviše opisuju. Pjevam stalno i svašta slušam, od rock ‘n‘ rolla do narodne glazbe. Obožavam sve, imam širok dijapazon glazbe koju slušam”, rekla je Hana netom nakon pobjede za Gloriju.

Dočim, nekoliko godina mlađa Chriztel kojoj u školi najbolje ide matematika, iz koje niže same petice, a sviđa joj se i likovni odgoj jer i inače voli umjetnost i dizajn, voli i hrvatsku tradicionalnu glazbu: "U Hrvatskoj sam pred publikom prvi put nastupala na brodu na Muri, izvela sam staru međimursku pjesmu "Vuprem oči", uz pratnju klavira", rekla je pobjednica "Supertalenta". Poslušajte što su nam sve otkrile, ove mlade dame.

image
DARKO TOMAS CROPIX
image
DARKO TOMAS CROPIX
Linker
24. travanj 2024 12:55