Rujansko vjenčanje

Podijelili fotografije: Glumac Marko Petrić i plesačica Tina Walme uplovili u bračnu luku

Zaručili su se prije godinu dana, a da su u vezi otkrilo se tijekom showa ‘Ples sa zvijezdama‘ gdje su oboje nastupili, ali s drugim plesnim partnerima.

Glumac Marko Petrić i profesionalna plesačica Valentina Walme vjenčali su se 3. rujna u Zagrebu - plesačica je romantične crno-bijele fotografije objavila na svom Instagramu. Ovaj lijepi i mladi par osvojio je javnost u showu "Ples sa zvijezdama" kada se i saznalo da su zajedno. Marko je oduševio publiku svojim plesnim talentom, a nastupio je s plesačicom Gabrielom Pilić kao suparnik svojoj dugogodišnjoj djevojci i zaručnici koja je nastupila s Pedrom Soltzom i stigla do finala.

Suparnici na plesnoj scen, a i u privatnom životu su skladan par već godinama, a vezu su okrunili brakom nakon godinu dana zaruka. A Marko i Tina svoj privatan život čuvaju kao zmija noge i samo su u nekoliko navrata rekli kako se vole i kako im je jako lijepo u vezi.

Valentina je u intervjuu za In Magazin u vrijeme trajanja showa otkrila nekoliko detalja o pripremama za njihovo vjenčanje. "Rekla sam, hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari - super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i on ima dosta veliku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti, a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo" - rekla je tada plesačica no nikakve druge detalje nije željela otkriti, pa ni sada na društvenim mrežama nisu podijelili detalje o velikom danu.

Linker
12. ožujak 2024 17:31