U temi nogometa

Podijelio fotografije: Ovako se slavi rođendan u domu Luke Modrića

Sve je veća sličnost izemđu Luke i njegovog sina Ivana koji je proslavio 13. rođendan.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, kada ne dijeli nogometne trenutke, s pratiteljima na Instagramu dijeli one privatne. Obitelj je za Modrića na prvom mjestu, a ponosni otac pokazao je i trenutke s proslave rođendana njegovog sina Ivana.

"Sretan ti rođendan moj veliki dječače! Volim te puno", napisao je uz fotografije s proslave koja je organizirana u temi nogometa. Dekoracije, baloni i torta bili su u plavom tonu, uz zlatnu loptu na torti, a iza se može vidjeti i Zlatna lopta (Ballon d’Or) koju je nogometaš osvojio za najboljeg igrača sezone, 2018. godine.

Ivano je proslavio 13. rođendan, a uz slavljenika je pozirala i majka Vanja te sestre Ema i Sofija. Inače, krajem travnja deseti rođendan proslavila je i kćer Ema - "Deset je poseban broj, baš kao što si i ti posebna. Sretan deseti rođendan tebi koja si mi sve na svijetu", napisao je Na Instagramu Luka. Najmlađa kćer Sofia rođena je 2017. godine.

Bračni par Modrić zajedno je od 2006. godine, a četiri godine kasnije vjenčali su se u Zagrebu, dok su nakon rođenja sina Ivana priredili crkveno vjenčanje i svadbu u hotelu Westin. Jedan su od omiljenijih parova na našoj sceni te često dijele lijepe obiteljske trenutke, a obiteljsko vrijeme provode i s dobrim prijateljima - Mateom i Izabel Kovačić te njihovim sinom Ivanom.

Linker
23. travanj 2024 12:34