PROFIMEDIA PROFIMEDIA
UPORNA NA MAMU

Pogledajte video: Kći Serene Williams pokazala ogroman talent - i nije u pitanju tenis

Malena četverogodišnja Olympia Ohanian nije se mogla sudržati kada je izašla na teren s nogometnim klubom Angel City.

Malena četverogodišnja Olympia Ohanian nije se mogla sudržati kada je izašla na teren s nogometnim klubom Angel City.

Malena Olympia Ohanian uspjela je ukrasti pažnju na nogometnom terenu. Naime, kći legendarne tenisačice Serene Williams i tehnološkog poduzetnika Alexisa Ohaniana pokazala je svoje nogometne vještine dok je igrala za Angel City Football Club, u kojemu je njezin otac vodeći investitor.

U snimci na službenom Instagram profilu četverogodišnjakinje, Olympia pokazuje kako se snalazi na terenu prije nego što postigne gol.

"Trči uz pomoć anđela", piše ispod video isječka.

Ipak, nogomet nije jedini sport koji je Olympia već savladala. Izgleda da slijedi majčine stope. U zabavnom videu koji je Williams podijelila na Instagramu početkom godine, djevojčica pokazuje doista impresivne teniske vještine. Mnogi su komentirali da se njezin zamah na video isječku može mjeriti s tenisačima svih dobnih skupina.

"Praksa te čini sve boljom", stoji u naslovu uz video koji je objavljen u siječnju.

"Eto opet Oracene Price!", komentirala je Venus, sestra Serene Williams, misleći na njihovu mamu, koja im je bila trenerica tenisa kad su bile mlađe.

U srpnju je Ohanian, koji je suosnivač Reddita,otvoreno govorio o tome da je "poslovni menadžer" svojoj kćeri.

Tijekom podcasta Imposters, 39-godišnji poduzetnik rekao je da su to što je poslovni čovjek i otac, zapravo njegov najveći ponos u životu.

"Proveo sam veći dio svog života fokusiran samo na karijeru, a onda sam prije četiri godine postao tata", rekao je. "Stvari su se promijenile. I kroz novu ulogu u životu gledam na svaku svoju buduću odluku", dodao je.

"Želim raditi svoj posaošto dulje tako da me moja kći može vidjeti kako to radim, na način na koji sam ponosan, na koji je ona ponosna, na način koji je najbolji od najboljeg, ali u skladu s mojim životnim vrijednostima," nastavio je.

"Stvarno želim da me Olympia vidi kako radim, da me vidi kako gradim," dodao je Ohanian.

"I mislim da je to dio moje odgovornosti kao oca i uzora. Želim da me vidi kako radim na nečemu do čega mi je stvarno stalo i da sam prema nečemu strastven i da mi je do nečega stalo."

Linker
26. travanj 2024 13:58