NAJBOLJI PRIJATELJI

Pogledi otkrivaju sve: Bivši par ponovno viđen zajedno, ljubavi su dali drugu priliku

Nakon što su prošlog mjeseca uhvaćeni kako se ljube na festivalu Coachella, popularni glazbenici ponovno su viđeni zajedno, a njihovo ponašanje ukazuje na to da su svojoj ljubavi odlučili dati drugu priliku.

Shawn Mendes i Camila Cabello i dalje privlače zanimanje obožavatelja svojim ponašanjem: mnogi smatraju kako je par koji je bio u vezi dvije godine ponovno u ljubavnoj vezi. Naime, nakon što su viđeni na Coachelli kako se ljube, a nedugo nakon toga je ona uhvaćena kako dolazi u njegov dom, popularni glazbenici sada su uhvaćeni u zagrljaju dok su čekali početak humorističnog showa u Hoollywood Improv, a nakon čega su se zajedno vratili u hotel.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako ih fotografi nisu uhvatili ponovno u ljubljenju, njihovi pogledi govorili su sve. Prijatelji bliski paru kažu kako par nije službeno ponovno zajedno, ali da uživaju u druženjima i da će vidjeti kamo će ih sve odvesti.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Kada su se susreli na Coachelli i poljubili, samo su se zabavljali i uživali u trenutku. Privlačni su si i važni jedan drugome, ali trenutačno se samo zabavljaju", govori prijatelj glazbenika. Mendes i Cabello su godinama bili prijatelji i prije nego su započeli vezu. Da nisu više zajedno otkrili su u studenome 2021. kada su naglasili da je njihova ljubav i dalje snažna, te da će nastaviti biti najbolji prijatelji. Doduše, prijatelji se rijetko kad strastveno ljube kao što su se oni na festivalu.

Linker
20. travanj 2024 03:00