CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
TEŠKE OPTUŽBE

‘Poljubio ga je i vratio majci‘: Suprug Paris Hilton napustio svoje dijete u rađaonici?

Carter Reum navodno plaća alimentaciju majci svoje desetogodišnje kćeri koju nije vidio niti čuo od njezina rođenja.

Carter Reum navodno plaća alimentaciju majci svoje desetogodišnje kćeri koju nije vidio niti čuo od njezina rođenja.

Prošlog je tjedna Paris Hilton iznenadila javnost viješću o dolasku prinove. Prvog sina bogate nasljednice i njezinog supruga Cartera Reuma rodila je surogat majka, a ime dječaka par zasad nije otkrio. I dok je Paris priznala kako je majčinstvo ostvarenje njezinog dugogodišnjeg sna, čini se kako je Carter u prošlosti zaobilazio očinsku ulogu u širokom luku.

Naime, poduzetnik osim novorođenog sinčića ima i desetogodišnju kći Evie, a izvor blizak njezinoj majci, bivšoj reality zvijezdi Lauri Bellizzi, za Daily Mail je ispričao da ju je Reum napustio u rađaonici.

image

Paris Hilton i Carter Reum

ALAMY/PROFIMEDIA

"Bio je tamo kada se rodila mala Evie, no otišao je odmah nakon što je ona došla na svijet. Nekoliko minuta nakon što je stigla, zagrlio ju je, poljubio u čelo, vratio je majci i otišao", ispričao je izvor, dodavši kako Carter od tada nije u kontaktu s Evie.

Carter i Laura viđali su se kratko 2011. godine, no prekinuli su prije nego što je Bellizzi otkrila da je trudna. U to se vrijeme nagađalo da je otac njezinog djeteta Mel Gibson, s kojim je također kratko hodala, no obje su strane to odlučno demantirale.

Izvor tvrdi da Reum plaća alimentaciju za svoju kćer, iako se nikada nisu vidjeli ni čuli, no kaže da Eviein stil života nimalo ne nalikuje njegovom.

image

2011. se sumnjalo da je Evie kći Mela Gibsona

FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Nije ni blizu! On plaća otmjena putovanja i dijamante za svoju ženu i milijun dolara vrijednu dječju sobu za svoje novorođenče", rekao je, dodavši kako malena Evie sada brine hoće li otac na isti način odbaciti i njezinog brata.

Inače, Reum i njegov brat Courtney vlasnici su investicijske tvrtke M13, kao i brenda alkoholnih pića VEEV Spirits, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 40 milijuna dolara. Također, njihov otac Robert bio je vlasnik jedne od najvećih privatnih tvrtki u Sjedinjenim Državama, Amstead Industries. Ipak, Reumov bankovni račun ne može se mjeriti s onim njegove supruge Paris, koja je "teška" oko 300 milijuna dolara.

Linker
27. travanj 2024 00:43