Iz aviona

Ponosna majka: Iva Majoli objavila selfie s kćeri koju inače ne viđamo često

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena prije polijetanja aviona "opalila" je selfie kojim je zaradila pohvale prijatelja i pratitelja.

Bivša tenisačica, a danas izbornica ženske reprezentacije te odnedavno i direktorica kultnog Hopman Cupa, Iva Majoli ne dijeli često privatne trenutke na društvenim mrežama, pa je tim više razveselila pratitelje posljednjom objavom. Pozirala je s kćerkom Mijom s kojom je krenula na putovanje - majka i kći fotografirale su se u avionskim sjedalima, a tenisačica je uz fotografiju ostavila tri srca.

Mia je, inače, njezina kćer koju je dobila u braku sa Stipom Marićem, a nakon njihovog razvoda 2012. godine, Mia je nastavila živjeti s majkom. Danas 17-godišnjakinja krenula je Ivinim stopama pa se također bavi tenisom. Mia pohađa srednju školu u Zagrebu, dok se Iva stalno nalazi na relaciji Zagreb-Milano. Naša najbolja tenisačica prošle godine se udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija s kojim je pronašla mir i sreću.

"Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim", kazala je Iva Majoli u nedavnom intervjuu za Gloriju. Komentirala je tada i koliko joj je bilo važno da se Mija i njezin novi suprug dobro slažu te da se u obitelji svi međusobno podržavaju.

image
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Naravno, Mija ima svog tatu Stipu, kojeg obožava i koji obožava nju, ali je sada dobila i Roberta koji joj je u svemu podrška. Jako mi je bitno da imaju dobar odnos, da smo obitelj i da se svi međusobno podržavamo. Mia u meni, svom tati i Robertu ima oslonac, i zna da smo svi mi uvijek tu za nju. Naravno, nije lako s tinejdžericom, volimo se i slažemo, ali ima i puno prepirki - no na kraju dana se sve dogovorimo. Mia je super dijete sa svim mušicama koje su za tu dob uobičajene", priznala je tada bivša tenisačica.

Linker
18. travanj 2024 12:44