dječja iskrenost

Ponosna mama: Slavnu glumicu dirnuo je empatični potez njezine četverogodišnje kćeri

Diane Kruger odgojila je kćer Novu da bude suosjećajna, a djevojčica to pokazuje na svakom koraku - ono na što odrasli ne obraćaju pažnju, njoj izmami suze.

Svijet bi bio sigurno ljepše mjesto da njime vladaju djeca. Čista srca, iskreni i empatični poput kćeri glumice Diane Kruger koja nije mogla proći kraj beskućnika već je mamu molila da mu udijeli nešto novaca. Četverogodišnja Nova nesretnog čovjeka ugledala je preko ceste u njujorškom kvartu Soho i povukla mamu za ruku prema njemu. Sam čin pomalo je iznenadio i poznatu glumicu koja je kćer nakon susreta sa zahvalnim beskućnikom zagrlila i poljubila. Naravno, ima tu i utjecaja odgoja, a Diane Kruger i Novin tata, slavni glumac Norman Reedus puno se bave svojom mezimicom.

image

Nova je mamu odvukla do beskućnika

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nekoliko dana ranije glumica je objavila video u kojem Nova i njezin tata hodaju njujorškim ulicama, a malena na glavi ima vatrogasni šljem. Obitelj je naime, posjetila jednu vatrogasnu postrojbu kako bi njihova kći vidjela gdje se nalaze vatrogasci i čime se oni bave. Diane Kruger u postu se zahvalila njujorškim vatrogascima na nezaboravnom vremenu koje su priuštili njezinoj ljubimici.

image

Djevojčica je nesretnom čovjeku udijelila svoj džeparac

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Diane Kruger je prije nekoliko godina priznala da je bila prilično neodlučna oko majčinstva. Prije Normana Reedusa, bila je pet godina u braku s francuskim glumcem i redateljem Guillaumeom Canetom, potom deset godina u vezi s kolegom Joshuom Jacksonom, ali na majčintvo se odlučila tek s Normanom koji već ima 23-godišnje sina Mingusa kojeg je dobio sa slavnom manekenkom Helenom Christensen.

Linker
24. travanj 2024 13:04