Nova romansa

Ponovno ga je osvojila glumica: Harry Styles u izlasku s djevojkom ne skriva strasti

Prvi put su zajedno viđeni prošlog mjeseca kada su se nakon njegovog koncerta u Beču držali za ruke, a sada su romantičnim zagrljajima i poljupcima u Londonu potvrdili romansu.

Nakon što je u studenome prošle godine prekinuo dvogodišnju vezu s redateljicom i glumicom Olivijom Wilde, Harry Styles nije imao velikih ljubavi. Doduše, u travnju ove godine njegovo strastveno ljubljenje s modelom Emily Ratajkowski postalo je viralno, ali čini se kako je romansa bila kratkog vijeka - dogodila se i ostala u Japanu. Ipak, čini se kako je slavni glazbenik ipak krenuo dalje nakon svoje najduže veze - Harry je u Londonu uhvaćen kako uživa uz kanadsku glumicu i model Taylor Russell.

Par je uhvaćen nedaleko Nacionalnog kazališta u Londonu, nakon njezine predstave "The Effect" u kojoj glumi: 29-godišnja Taylor privila se uz slavnog pjevača ne mareći za fotografe oko njih.

image

Zagrljaj Harryja Stylesa i Taylor Russell potvđuje romansu

GOFF PHOTOS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Romansa je, čini se, nedavno počela jer ih britanski mediji povezuju od srpnja: prije mjesec dana Taylor Russell uživala je u njegovom koncertu u Beču, u VIP loži. Par je poslije viđen kako se drži za ruke. Tada nisu komentirali romansu no sada je sve jasno: kanadska glumica u usponu nova je djevojka 29-godišnjeg pjevača. Kanađanka, čija je karijera započela na indie sceni, odrasla je u malom mjestu Deep Cove nedaleko od Vancouvera. Otac joj je također glumac zbog čijih se angažmana obitelj često selila, piše Page Six.

image

Taylor Russell na ovogodišnjoj dodjeli nagrada ‘Film Independent Spirit Awards‘

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Moji roditelji su se borili s nedostatkom novca, bili smo i na socijalnoj pomoći," rekla je jednom prilikom. Otkrila je da je s osamnaest godina počela pohađati svoj prvi tečaj glume, a kada je dovoljno uštedjela od povremenih poslova, kupila je polovni automobil i odvezla se u Los Angeles. Radila je u restoranima, kao prodavačica u draguljarnici, čak i u mesnici dok ne bi dovoljno zaradila da neko vrijeme odlazi na audicije. Taj "recept za preživljavanje" ponavljala je sve dok se nije probila jednom od glavnih uloga u Netflixovoj SF seriji "Izgubljeni u svemiru" i u romantičnoj drami "Valovi". Sada, pak, nastupa u kazalištu, a očarala je i Harryja Stylesa.

Linker
14. travanj 2024 02:28