važan dan

Ponovno u sedlu! Nakon dugo godina Corinna Schumacher vratila se velikoj ljubavi

Njemačka aktivistica za prava životinja i supruga Micheala Schumachera bila je europska prvakinja u dresurnom jahanju u stilu Divljeg zapada.

S osmijehom od uha do uha izašla je pred publiku na svom ranču CS u Švicarskoj, gdje se ovog vikenda održalo natjecanje u dresurnom jahanju. Rezultat je za Corinnu Schumacher (53), bivšu europsku prvakinju u western styleu, dresurnom jahanju u kojem se uzde u stilu Divljeg zapada drže samo jednom rukom, ovaj put bio u drugom planu, jer joj je to bilo prvo natjecanje nakon mnogo godina.

image

Corinna Schumacher sa sinom Mickom na svom ranču CS u Švicarskoj

PEOPLE PICTURE/WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK

Svojim umijećem oduševila je gledatelje, među kojima su bili i njezin sin Mick Schumacher, šogor Ralph Schumacher, te drugi članovi obitelji i na kraju nastupa zaradila buran aplauz.

Corinna Schumacher je njemačka aktivistica za prava životinja i supruga legendarnog pilota bolida formule 1 Michaela Schumachera. Potpuno se povukla iz javnosti nakon što je njezin suprug prije osam i pol godina teško stradao na skijanju i završio u induciranoj komi čime mu je liječnički konzilij spasio život.

image

Corinna Schumacher natječe se u dresurnom jahanju

PEOPLE PICTURE/WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK

Corrina Schumacher i Michael Schumacher upoznali su se prije trideset godina, vjenčali 1995. i dobili kćer Ginu Mariju (25), te sina Micka Schumachera (23). Kći je krenula majčinim stopama i postala zaljubljenica u konje i jahanje, dok se sin poput oca i strica posvetio utrkama bolida formule 1.

image

Prva zajednička fotografija Michaela i Corinne Schumacher snimljena je prije tri desetljeća

CLIVE LIMPKIN/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK

Prvo majčino natjecanje nakon dugo vremena nije želio propustiti, pa je svoje druge obaveze toga dana prilagodio satnici natjecanja na obiteljskom ranču, smještenom u brdima iznad Ženevskog jezera. A Corinni Schumacher su kao i svakoj majci sinove čestitke bile najdraže.

Linker
20. travanj 2024 02:55