Jason Sudeikis krenuo je dalje

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
nova ljubav

Ponovno zaljubljen: Jason Sudeikis "uhvaćen" s 21 godinu mlađom kolegicom

Glumac mudro šuti i zasad ne želi otkriti kakav status u njegovom životu ima 21 godinu mlađa britanska glumica u usponu Elsie Hewitt, koja je ranije izlazila s Ryanom Phillippeom i tužila ga zbog zlostavljanja.

Glumac mudro šuti i zasad ne želi otkriti kakav status u njegovom životu ima 21 godinu mlađa britanska glumica u usponu Elsie Hewitt, koja je ranije izlazila s Ryanom Phillippeom i tužila ga zbog zlostavljanja.

Čini se da američki glumac Jason Sudeikis više nije singl. Bivši suprug scenaristice Kay Cannon i bivši životni partner Olivije Wilde, kojeg je glumica i redateljica ostavila zbog pop zvijezde Harryja Stylesa napokon je krenuo dalje. Potkraj prošlog tjedna zamijećen je ispred noćnog kluba u zapadnom Hollywoodu: grlio je mladu englesku glumicu Elsie Hewitt s kojom ga američki mediji povezuju od prošlog ljeta. Model i glumica privila se uz 21 godinu starijeg komičara i glumca, ne obazirući se na prolaznike koji su ulazili i izlazili iz obližnjeg kluba Bird Streets.

image

Elsie Hewitt na premijeri serije "Dave" 2020.godine

OVIDIU HRUBARU/SHUTTERSTOCK

Tko je mlada žena koja se druži s 48-godišnjim glumcem i ocem sina Otisa (9) i kćeri Daisy (7)? Dosad ga se nije moglo vidjeti da na javnom mjestu izmjenjuje nježnost s djevojkama, stoga se vjeruje kako je 27-godišnja Elsie Hewitt nije tek avantura.

Elise je započela svoju karijeru kao model i od tada njeguje rastuću filmsku i televizijsku karijeru. Koliko je poznato, debitirala je na filmu 2014. godine "Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend?" u kojem je glumila i danas poznata glumica, Bella Thorne. Režirao ga je ne baš poznati Britanac, Peter Hewitt. Glumica u usponu fotografirala se za Playboy i postala Miss lipnja 2017., čime se pohvalila na Instagramu. U popratnom intervjuu za magazin za muškarce rekla je: "Bezbroj puta su me odbili zbog načina na koji izgledam. Ako se makar dio mene zbog toga osjeća obeshrabrenim, koristim to kao poticaj za još naporniji rad. Samo nastavljam snimati i stvarati svoju priču", prenosi Daily Mail.

image

Bivši životni partner Olivije Wilde više nije solo

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Prije šest godina dobila je veliku priliku u seriji "Turnt"- tumačila je ulogu srednjoškolke. Sličnu rolu dobila je 2020. u još jednom tinejdžerskom filmu. Pojavila se i u seriji "Dave", a paralelno s teškim počecima na filmu, Elsie Hewitt gradi karijeru i u modelingu. Boreći se za angažmane, ne dopušta da ju se omalovažava i zlostavlja. U to se uvjerio i Ryan Phillippe, bivši suprug holivudske glumice Reese Witherspoon kojeg je Elsie 2017. tužila za napad i zlostavljanje te tražila milijun dolara od njega. Iako je on tvrdio da samo želi izvući novac od njega, na kraju su se nagodili 2019. godine izvan sudnice.

image

Model na partyju 2022. u New Yorku

RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK

Kako god bilo, zvijezda serije "Ted Lasso" zasad ne otkriva kakav status ima zgodna Britanka u njegovom životu.

Linker
28. travanj 2024 03:15