lijepe vijesti

Popularna reperica Sajsi MC postala majka, otkriveno i ime koje je dala svojoj djevojčici

Glazbenica je rodila djevojčicu, a trudnoću je krila sve do sedmog mjeseca.

Reperica iz Srbije poznata u cijeloj regiji pod imenom Sajsi MC postala je majka. Ivana Rašić Trmčić, kako joj je pravo ime, dobila je dijete u 42. godini. Rodila je djevojčicu u nedjelju, a nazvala ju je Nataša, javlja Nova.rs. Glazbenica je bila iznimno aktivna u trudnoći, za koju se saznalo na regionalnim MAC nagradama u Beogradu. Prije poroda pojavila se i na izboru "Pjesme za Euroviziju" kako bi podržala kolegu Savu Perovića. Samo nekoliko dana prije poroda objavila je album, a posvetila ga je svom pravom imenu. U pitanju je novo EP izdanje od pet pjesama, koje nosi Sajsino pravo ime “IVANARASHIC”.

image

Sajsi MC na dodjeli MAC nagrada otkrila je da je trudna

AMIR HAMZAGIC/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

"Ona (Ivana prim. aut.) je zaslužila malo više pozornosti... Tehnički, ona više i ne postoji, jer sada imam dva prezimena i morala sam da joj u to ime posvetim makar jedan EP, što se potpuno poklopilo i s tematikom pjesama. Sve pjesme su negdje dio mog temperamenta, a što je dio mene, dio je i nje, jer nas dvije jesmo negdje ista osoba”, kazala je reperica.

Ljubav s kolegom

Glazbenica je u braku s kolegom glazbenikom Markom Trmčićem Krsmom, koji je član grupe ‘JNA‘ iz Beograda, a u braku su od 2021. godine. Tijekom trudnoće otkrila je da do poroda ne želi znati spol djeteta. "Suprugu je svejedno kog će spola biti dijete, po tom pitanju se slažemo super. Gledamo ovih dana kada drugi otkrivaju spol djeteta, užasno mi je to, baš je grozno. Bljak!“, rekla je reperica jednom prilikom tijekom trudnoće. "Ne znam spol zato što se hoću iznenaditi i reći super. Mnogi su me pitali: ‘Kako ne znaš? Kako ćeš da središ sobu?‘ Pa dok se to dijete osvijesti imat ćemo vremena da mu sredimo sobu. Sve rješavam u hodu", dodala je.

Ivana je inače vrlo privatna, malo toga se zna o njenom životu, pa je tako i trudnoću krila do samog kraja. Izbjegavala je pojavljivanje u medijima do MAC nagrada, koje su dodijeljene krajem siječnja, a tada je Sajsi već ulazila u sedmi mjesec trudnoće. Tada je i sama otkrila kako je toliko dugo prikrivala trudnoću. "Nosila sam malo širu odjeću. Nastupala sam, ali sam gledala da se to ne vidi. Radila sam sve stvari normalno, nitko nije primijetio promjenu ponašanja", objasnila je tada.

Linker
26. ožujak 2024 23:39