Ništa bez kave

Poput Katie Holmes: Glumica se pridržava stroge jutarnje rutine

Glumica rijetko otkriva išta o svom privatnom životu, a sada je otkrila na koji način započinje gotovo svaki dan.

Katie Holmes uvijek izgleda u vrhunskoj formi i puna energije, bilo da se pojavi u večernjoj toaleti ili u casual stilu na ulicama New Yorka, a to bi mogla zahvaliti svojoj jutarnjoj rutini. Svoja jutra započinje rano, otkrila je u novom intervjuu za WSJ Magazin.

"Obično ustanem oko osam. Treba mi mnogo kave ujutro i tijekom dana", otkrila je ova 44-godišnjakinja. A osim obavezne kave, Katie će rijetko kada konzumirati nešto drugo u prvom dijelu dana. "Nisam osoba od doručka i nikada to nisam bila", dodala je glumica.

"Volim dobar ručak. Ja sam osoba koja gušta u salati od kelja", otkrila je ostatak navika. A ta doza neophodnih vitamina i željeza definitivno joj je potrebna za dane pretrpane poslom. Jer osim što sama odgaja djevojčicu tinejdžerske dobi, Katie radi i na nekoliko projekata u kojima glumi, ali i režira, uz sve pronađe vremena za svoje hobije.

image

Katie Holmes i Suri Cruise

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Nakon što popije prvu dozu kave, Holmes ima razrađenu rutinu. "Pokušam napisati tri ili četiri stranice, samo kako bih izbacila svoje misli i pripremila se za dan. Trudim se na početku tjedna napraviti nešto kreativno za sebe, poput satova plesa ili možda malo slikanja. Slikam većinu svog odraslog života. Ono mi je vrlo umirujuće između projekata", otkrila je ova multitalentirana umjetnica.

Katiena kći Suri (16) koju je dobila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, također je naslijedila majčine strasti, a ponosna majka nije propustila pohvaliti njene vrline. "Moj najveći cilj uvijek je bio da njegujem njenu individualnost. Da se pobrinem da bude 100 posto svoja i jaka, samopouzdana i sposobna. I da to zna. Izrasla je u vrlo jaku osobu, uvijek je imala jaku osobnost. Odabrat će aktivnost i ubiti se od posla dok nije jako dobra u tome", ponosna je Katie. "Tada će reći, ok probat ću nešto novo. Vrlo je fokusirana i veliki je radnik", dodala je.

Linker
20. travanj 2024 01:26