Zanimljiva obrada

Poslušajte kako zvuči Severinina obrada kultnog Sandijevog hita ‘Nebo‘

Pjevačica je obradila Sandijevu pjesmu koju je uvrstila i na svoj novi album ‘Sorry‘ a po onom što se može do sada čuti, odlučila se na puno glazbenih suradnji i dueta.

‘‘Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. "Nebo" je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu - poslušajte! Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ‘‘razvalio‘‘, kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte - nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome...‘‘ – izjavio je Sandi Cenov koji je sa Severinom i srpskim reperom KIMMV-om obradio svoj veliki hit ‘‘Nebo‘‘ iz devedesetih godina prošlog stoljeća. Pjesma je danas objavljena na you tube kanalu, a naći će se na novom Severininom albumu ‘‘Sorry‘‘. ‘‘Let‘s make Sandi great again!‘‘ – komentirala je Severina svoju suradnju s pjevačem.

Severina već danima zagrijava svoje obožavatelje za novi album - prvo je objavila naslovnu pjesmu ‘‘Sorry‘‘ te pjesmu ‘Metak‘ koju je odradila u suradnji s beogradskim reperom Nuccijem koje su u samo tjedan dana pogledane 1,8 milijuna puta. Danas je uz Sandijevo ‘‘Nebo‘‘ pustila i pjesmu ‘‘Pravda za ljubav‘‘.

image

Sandi, Severina i KIMMV

MATEA SMOLčIć SENčAR

Osim ‘Neba‘, autor glazbe, teksta i aranžmana i za ‘Pravdu za ljubav‘ je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković. S A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i ‘Sto stepeni‘ feat. L‘Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.

image

Severina u pjesma ‘Pravda za ljubav.

MATEA SMOLčIć SENčAR
Linker
25. travanj 2024 13:12