Presretna je

Postala je mama: Paris Hilton pokazala svog sinčića

Nakon što je otvoreno govorila da se želi ostvariti kao majka te da s liječnicima radi na umjetnoj oplodnji, sada su ona i suprug dobili sina uz surogat majku.

Paris Hilton ima ogromne vijesti za početak 2023. - postala je mama! Najpoznatija hotelska nasljednica te originalna reality zvijezda i njen suprug Carter Reum nedavno su dobili prvo dijete putem surogat majke, potvrđeno je za magazin People.

Par je dobio sina.

"Već sada te volimo više nego riječi mogu opisati", napisala je Paris na Instagramu. "Majčinstvo je uvijek bilo moj san, tako sam sretna što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Jako smo uzbuđeni što ćemo zasnovati obitelj, a naša srca su eksplodirala od ljubavi za našeg malog dječaka", kazala je Paris.

Na fotografiji koju je podijelila na Instagramu Paris je pokazala kako je dječak drži za palac.

Hilton je i ranije otvoreno govorila da želi postati majka. Tako je otkrila i da rade na medicinski potpomognutoj oplodnji.

"Veselim se godini u kojoj ću postati mama. Imamo mnogo jajašaca koja samo čekaju", pohvalila se američkim medijima Paris prošle godine.

image

Paris Hilton pohvalila se majčinstvom

IPA/PROFIMEDIA

Paris je ovo prvo dijete, a njen suprug ima kći, djevojčicu koja će uskoro navršiti deset godina navodno je vidio samo jednom u životu. Majka djevojčice je reality zvijezda Laura Bellizzi, koja se pojavila u emisiji "Secrets of Aspen". Rodom je iz Chicaga, baš kao i Reum, a trenutno u Kaliforniji živi s djetetom.

"Ljudi kojima je ova priča poznata, znaju je već deset godina. Carter brine za ovo dijete. Iako s njom nema uobičajen odnos oca i kćeri, brinuo je za nju od njezinog rođenja, a tako će i ostati", rekao je izvor o milijunašu koji je, unatoč tome što nikada nije napravio test očinstva ili potpisao dokument u kojem priznaje očinstvo, preuzeo odgovornost.

image

Paris Hilton i Carter Reum

JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Paris je istovremeno vrlo otvoreno govorila o tome da ide na potpomognutu oplodnju, jer kako je rekla, to je jedini način da dobije blizance koje jako želi. U tome ju je podržala i dugogodišnja prijateljica Kim Kardashian koja ju je iz vlastitog iskustva potaknula na umjetnu oplodnju.“Sretna sam što mi je dala taj savjet i upoznala me sa svojim liječnikom”, rekla je Hilton.

U brojnim intervjuima u kojima je govorila o budućoj djeci, otkrila je kako bi kćeri voljela dati ime "London", a za dječaka nije bila sigurna, za sada još nije otkrila kako joj se zove sin.

image
VALENTINO VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 23:14