novi hobi

Postali viralni hit: Victoria i David Beckham pokazali kako se pleše

Bivši nogometaš i modna dizajnerica krenuli su na tečaj salse, a kako im ide, Victoria je pokazala na svom Instagram profilu.

Victoria i David Beckham odlučili su unijeti malo strasti u svoj 24 godine dugi brak pa su krenuli na tečaj plesa. I to senzualne salse. Victoria je njihov trening objavila na Instagramu, a otkrila je da s njima na ples ide i kćer Harper. U videu se vidi koliko je David spretan s kukovima iako ga supruga zafrkava da je previše krut, dok je ona sat treninga odradila u vrtoglavo visokim štiklama.

image

U vrućem ritmu salse

CAPTURE INSTAGRAM VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Par je bez primjedbi slušao upute plesnog instruktora, a koliko se može primijetiti po njihovim pokretima već su sasvim dobro uigrani plesni par. Vitka Spajsica u je plesu nešto vještija no ne zaostaje puno ni bivši nogometaš. Daleko je to od pokreta koji su mu trebali na nogometnom terenu no svestrani Beckham, inače i glavni kuhar u njihovoj obitelji, našao je u latino ritmovima dovoljno izazova da udovolji svojoj supruzi. Ples je uostalom odlična tjelovježba,puno zabavnija od odlaska u teretanu gdje ova par inače održava kondiciju i vitku liniju.

Od kada je u nogometnoj mirovini, David Beckham pronašao je puno hobija. Na svom imanju Oxfordshireu uzgaja pčela i pravi med, a drvene košnice sam je izradio. Podržava svoju suprugu kao modnu dizajnericu, a i sam se bavi modelingom, ai i dizajniranjem u suradnji s raznim modnim kućama. A ples će mu izgledao postati nova ljubav, pa se možda par pojavi i u nekom plesnom TV showu.

Linker
16. travanj 2024 02:26