HBO
Bliži se kraj

Potvrđeno je: Serija ‘Nasljeđe‘ završava četvrtom sezonom

Prikazivanje posljednje sezone počinje krajem ožujka, a Brianu Coxu, Kieranu Culkinu i ekipi stiže pojačanje, holivudski glumac Alexander Skarsgård.

Prikazivanje posljednje sezone počinje krajem ožujka, a Brianu Coxu, Kieranu Culkinu i ekipi stiže pojačanje, holivudski glumac Alexander Skarsgård.

Autor serije "Nasljeđe" Jesse Armstrong potvrdio je da će četvrta sezona hita HBO-a biti posljednja. Objava nije iznenađenje. U prijašnjim istupima u javnost već je nagovijestio da kraj stiže s finalom te dugo iščekivane sezone. Škotski glumac Brian Cox, koji tumači ulogu Logana Roya, neprikosnovenog vladara obiteljskog poslovnog imperija čiji ga potomci i nasljednici pokušavaju zamijenili silom ili milom, otvoreno je rekao da će se na kraju sezone čije prikazivanje počinje u nedjelju 26. ožujka, oprostiti od svog lika, piše Deadline. Bit će napeto jer bi lukavi patrijarh po svoj prilici mogao zeznuti svoju djecu, kćer Siobhan (glumi je Sarah Snook) te sinove Romana (tumači ga Kieran Culkin) i Kendalla (u ulozi briljira Jeremy Strong).

Potonji je računao da će njemu pripasti obiteljski medijski konglomerat "Waystar RoyCo" ali od toga možda neće biti ništa. Zašto? Sve što možemo otkriti dolazak je novog "igrača", tehnološkog vizionara Lukasa Matssona kojem bi Logan Roy mogao prodati kompaniju. Za opće dobro, da se nasljednici međusobno "ne pojedu".

image

Glumačka postava hit serije

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Ulogu kupca koji ima svoj, ne baš dobronamjeran plan, pripala je holivudskom glumcu Alexanderu Skarsgårdu. Ukratko, privlačan Šveđanin začinit će radnju suvremene inačice "Igre prijestolja" u koorporativnom svijetu. Borba za moć, čiji je kraj teško predvidjeti, nikad nije bila napetija.

Linker
01. svibanj 2024 21:36