Novi izgled

Povratak korijenima: Kristen Stewart drastično promijenila izgled

Zvijezda filma ‘ Spencer‘ potamnila je boju kose, koja joj više ističe porculanski ten i vratila se mangupskom looku.

Američka glumica Kristen Stewart vratila se looku po kojem je pamtimo, smeđoj boji kose. Doduše, uvjerili smo se da joj sjajno pristaju svijetle nijanse iz filma "Spencer" (uostalom, tamnoplava joj je prirodna boja kose). Kad već moramo birati, nova It nijansa jesensko-zimske sezone je smeđa: njen porculanski ten više dolazi do izražaja u kombinaciji s tom bojom.

Novost je otkrila njezina zaručnica Dylan Meyer, uz prigodnu zafrkanciju. Osvrnula se na urnebesnu komediju iz 90-ih "Wayneov svijet" s Danom Carveyjem i Mikeom Myersom - s tamnokosom Kristen oživjela je kultnu scenu iz filma, piše Marie Claire.

Kako god bilo, novi look Kristen Stewart djelo je njezinog dugogodišnjeg frizera Adira Abergela. Jedna od najtraženijih holivudskih faca u beauty industriji, stoji iza svih njezinih transformacija, od punk rocka i nepravilnih, stanjenih vrhova kose do fantastične frizure nadahnute pin-up lookom 50-ih godina prošlog stoljeća, koji je ponosno predstavila na Met Gali prošle godine.

Pobojao joj je kosu u crveno, bila je platinasta plavuša i sada je opet brineta. Njezina nova-stara boja dobila je pozitivnu ocjenu Paris Hilton, dok se Sethu Rogenu, kanadskom glumcu i komičaru, svidjela referenca na komediju 90-ih "Wayneov svijet". Boja kose mu je super ali više ga zanima je li glumičin novi nadimak Garth, po liku iz filma?

Linker
25. travanj 2024 21:37