Mandatory Credit: Photo by Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock (13470468mu)
Emma Stone arrives at the 2nd Annual Academy Museum of Motion Pictures Gala presented by Rolex held at the Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles, California, United States.
2nd Annual Academy Museum of Motion Pictures Gala - Arrivals, Academy Museum of Motion Pictures, Los Angeles, California, United States - 16 Oct 2022

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Nakon sedam godina

Povratak na "mjesto zločina": Emma Stone vratila se u show koji ju je spojio sa suprugom

Američka glumica i oskarovka Emma Stone supruga Davea McCaryja upoznala je na snimanju televizijskog showa "Saturday Night Live".

Sedam godina nakon fatalnog susreta na snimanju showa "Saturday Night Live", gdje je upoznala svog supruga Davea McCaryja, scenarista i redatelja skeča kojeg je tada izvela, 35-godišnja američka glumica Emma Stone, dobitnica Oscara za ulogu u filmu "La La Land", vratila se u emisiju koja joj je promijenila život.

"Toliko me lijepih uspomena veže uz ovu emisiju i uz ovo mjesto. U ovom showu sam upoznala supruga, koji je veliki sramežljivko, ali kako je ovo moja velika noć moram spomenuti i njegovo ime", izjavila je Emma Stone, koja je u "Saturday Night Liveu" promovirala znanstveno-fantastičnu crnu komediju "Poor Things" redatelja Yorgosa Lahthimosa. Film u kinodistribuciju stiže s fenomenalnim kritikama nakon venecijanske premijere i Zlatnog lava na jubilarnoj 80. Mostri. Film se temelji na istoimenom romanu Alasdaira Grayja, a Emmi Stone u glavnim ulogama pridružili su se Willem Dafoe i Mark Ruffalo.

image

Emma Stone i Dave McCary na dodjeli Oscara 2019.

AMPAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Emma Stone u njoj glumi Bellu Baxter, ženu iz viktorijanskog doba, koju znanstvenik dr. Godwin Baxter nakon samoubojstva vraća u život presadivši joj mozak djeteta. Želeći upoznati svijet Bella putuje po kontinentima s Duncanom Wedderburnom, uglađenim i razvratnim odvjetnikom, a nesputana od predrasuda svog vremena, zahtijeva jednakost i oslobođenje žena.

“Virtuozna epska priča i najbolji film Emme Stone ikad. Njezina izvedba je neustrašiva, a njezino tijelo i lice pogađaju sve nijanse seksualne igre - uzbuđenje, razočaranje, sladostrašće, gađenje, užas i intrigu”, tim je riječima kritičar časopisa Variety opisao ulogu Belle Baxter.

image

Emma Stone i Dave McCary na košarkaškoj utakmici u New Yorku u siječnju 2023.

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK

Film je snimljen s budžetom od 35 milijuna dolara, a Emma Stone njime bi mogla zaslužiti novu nominaciju za Oscara. I dok su svi detalji njezinog profesionalnog života poznati obožavateljima diljem svijeta, glumica svoj privatni život nastoji zadržati u tajnosti, koliko god je to moguće.

Supruga Davea McCaryja upoznala je u prosincu 2016. na snimanju skeča "Wells for Boys" koji je on napisao i režirao, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na premijeri njegova filma "Brigsby Bear" iduće godine. Tada su i službeno potvrdili da su u vezi, a na dodjeli nagrada SAG 2019. na crvenom tepihu pozirali su zajedno s prijateljem i kolegom Bradleyjem Cooperom.

image

Supružnici u šetnji s kćerkicom Louise

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U ljeto te godine zaredale su glasine o njihovim skorim zarukama, te kupovini kuće u Malibuu. Zaruke su potvrdili u prosincu kad je Dave McCary na svom, u međuvremenu ugašenom profilu na Instagramu, objavio fotografiju prstena draguljara Yoshinobua Kataoke s biserom Ayoka. Zaručnici su 2020. pokrenuli zajedničku produkcijsku kompaniju Fruit Tree, a u rujnu iste godine potvrdili su da su se vjenčali, ali datum i mjesto svog vjenčanja nisu otkrili do danas. Njihova kćerkica Louise Jean McCary rođena je 13. ožujka 2021., a Emma Stone je svoju vjenčanicu s potpisom modnog brenda Louis Vuitton javnosti pokazala na svečanosti MET Gala u New Yorku u svibnju 2022.

image

Dave McCary, J. C. Chandor i Emma Stone na njujorškoj premijeri filma "When You Finish Saving the World" početkom godine

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK
Linker
22. travanj 2024 14:54