NAJDRAŽA ULOGA

Povratak nije potrajao: Cameron Diaz ne želi više imati posla s Hollywoodom

Glumačka zvijezda omiljenih filmova "Charlie‘s Angels", "There‘s Something About Mary" i "The Holiday" povlači se iz holivudskog svijeta drame i sukoba te se posvećuje roditeljstvu i vlastitom brendu vina

Zvijezda filma "Charlijevi anđeli: Pun gas" Cameron Diaz odlučila je da njezin povratak u Hollywood neće potrajati, a sve zbog "povratničkog" projekta, filma "Back in Action" u kojem glumi uz Jamiea Foxxa. Iako ju je njezin bliski prijatelj uspio namamiti da se nakon što je 2018. otišla u "glumačku mirovinu" vrati glumi, čini se kako se u Cameron nije probudila želja da njezin povratak filmskoj industriji potraje.

image

Charliejeve anđelice: Lucy Liu, Drew Barrymore i Cameron Diaz

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Naime, Cameron teško pada dugo radno vrijeme i razdvojenost od supruga i rock glazbenika Benjija Maddena i njihove trogodišnje kćeri Raddix. Američka glumica priznala je da se, iako nema problema u odnosu između nje i kolege Foxxa, neće vraćati u svijet filma nakon što završi projekt jer joj, osim razdvojenosti od obitelji, teško padaju "drame i sukobi" koji toliko često izbijaju na filmskim setovima poput onih koji su nedavno zadesili Jamiea kada je doživio apsolutni krah na setu snimanja akcijske komedije u Engleskoj što je rezultiralo otpuštanjem troje ljudi.

Iako iza sebe ima više od 40 naslova holivudskih filmova poput "There‘s Something About Mary" s kojim je zaradila 20 milijuna dolara i tada imala titulu najplaćenije glumice u Hollywoodu, najdraža uloga na svijetu joj je ipak uloga majke. Holivudski par kćer Raddix dobio je krajem 2019. godine kada su se oboje maksimalno posvetili roditeljstvu i svoj život počeli živjeti daleko od očiju javnosti, stavljajući svoju privatnost na prvo mjesto prioriteta.

image

Cameron Diaz i suprug Benji Madden

SHUTTERSTOCK

Charliejeva anđelica izjavila je kako osjeća da je postigla sve što je željela te da se nema više kome dokazivati u svijetu filma. Nakon što je 2018. godine obznanila mirovinu i odlučila se posvetiti majčinskoj ulozi, 2020. godine krenula je i u poduzetničke vode - s poslovnom partnericom Katherine Powers kreirala je brend vina "Avaline".

Linker
18. travanj 2024 22:23