timothée chalamet

 GILBERT FLORES/AFP/PROFIMEDIA
Timothee Chalamet

Povratak otpisane frizure: Look iz 90-ih opet je u trendu zahvaljujući zvijezdi "Wonke"

Uz njemu svojstven, eklektički modni stil, holivudski glumac privukao je pozornost frizurom koju su proslavili Johnny Depp i Heath Ledger.

Uz njemu svojstven, eklektički modni stil, holivudski glumac privukao je pozornost frizurom koju su proslavili Johnny Depp i Heath Ledger.

Malo tko je imun na nestašni, muški pramen kad tobože slučajno pada na čelo, a zgodni frajer ga ležerno odmiče ili ga zatakne iza uha. Da ne spominjemo pogled što proviruje ispod neposlušne kose ... Dobra vijest je to da opisanu scenu više nećemo gledati na malom ili velikom ekranu već u zbilji, zahvaljujući zvijezdi "Wonke",Timothéeju Chalametu. Njegova srednje duga, postepeno šišana frizura s nestašnim, pramenovima, kakva se nosila 90-ih godina - postala je hit u 2024.-oj godini. Frajeri generacije Z pokazuju Chalametove fotografije frizerima i žele navlas isto. Jer, napokon shvaćaju da je zgodno kada djevojka ili dečko imaju što razmrsiti ili tobože slučajno mu popraviti „onaj” pramen s početka priče, da mu ne zaklanja pogled.

image

Johnny Depp u filmu ‘Don Juan De Marco‘

MERRICK MORTON/NEW LINE/ZOETROPE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Dovoljno je sjetiti se najprivlačnijih izdanja Johnny Deppa s razbarušenom, poludugom kosom, primjerice iz filma "Don Juan De Marco" iz 1994. ili glazbenog filma "Cry Baby" iz 1990. godine. Deep je rockabilly u naslovnoj ulozi, u crnoj kožnatoj jakni i neodoljivim pramenom u prvom planu. Trebali bismo se sjetiti i neprežaljenog Heatha Ledgera u ulozi Patricka Verona u romantičnoj, holivudskoj obradi Shakespeareove "Ukroćene goropadnice" - "10 Things I Hate About You". Njegova razbarušena, slojevito oblikovana kosa boje meda, mamila je uzdahe obožavateljica, željnih da mu kosu još malo razmrse.

image

Heath Ledger u sceni filma ‘10 Things I Hate About You‘

THA/SHUTTERSTOCK THA/SHUTTERSTOCK

Moć poluduge kose, oblikovane bez vidljivog truda, prepoznao je Timothee Chalamet: gotovo istu frizuru nosi i u znanstveno-fantastičnom spektaklu "Dina", no tek ju je u "Wonki" Z generacija prihvatila kao trend. Pritom treba znati dojam ležernosti te muške frizure srednje dužine, stvoren je uz pomoć vještih ruku stilista kose. Među njima je i Sergio Slavnov, njujorški frizer slavnih (primjerice, frizira Eltona Johna kad je u gradu), sa sjedištem na Manhattanu.

image

Timothee Chalamet - svi žele njegovu frizuru

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Komentirajući povratak trenda duže kose iz 90-ih, rekao je da se započeo prije pandemije, no nakon nje postao je sve popularniji.Frizura Timotheeja Chalameta dužu frizuru s nestašnim pramenovima vratila je u mušku modnu svakodnevicu. "Najbolja frizura koju sam ikada radio.Frizure su opet zabavne. Duga kosa se vratila", zaključio je slavni frizer za Bustle.

Linker
27. travanj 2024 02:01