Ivana Vrdoljak Vanna

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Njezin miljenik

Povratak u prošlost: Vanna objavila staru fotografiju sa Sergejem Božićem i oduševila pratitelje

Riječki pjevač Sergej Božić, koji se već nakon prvog nastupa u četvrtoj sezoni showa "The Voice Hrvatska" prometnuo u nacionalnu senzaciju, osvojio je svoju mentoricu i prije samog showa.

Riječki pjevač Sergej Božić, koji se već nakon prvog nastupa u četvrtoj sezoni showa "The Voice Hrvatska" prometnuo u nacionalnu senzaciju, osvojio je svoju mentoricu i prije samog showa.

Fenomenalnog Martina Kosovca Vanna je spasila i dovela do finala, preuzevši ga iz tima Dine Jelusića, ali nije tajna da je riječki slavuj Sergej Božić, koji se već nakon prvog nastupa u četvrtoj sezoni showa "The Voice Hrvatska" prometnuo u nacionalnu senzaciju, bio miljenik svoje mentorice. Da među njima ima neka "tajna" veza Vanna je pokazala i novom objavom na svom profilu na Instagramu.

"A, da, baš smo se potrudili oko ovog! Ponajprije da bismo se zabavili, jer, vjerujte mi, to ne želite propustiti s obzirom na to da je sa Sergejem sve zabavnije i na neku foru uspijeva i na one najobičnije stvari staviti svoj zlatni prah i učiniti da se ljudi oko njega osjećaju bolje nego obično", napisala je Vanna u objavi uz dvije fotografije iz privatnog albuma sa svojim 19-godišnjim pulenom.

Jedna je nastala na Prisavlju u zgradi HRT-a, a druga davno prije na njoj nepoznatoj lokaciji. "Osim zabave s ovim fotkama sam vam htjela ukazati na ono bitno, a to je: kao što vidite - postoji prošlost (iako se ja ne sjećam konkretno tog trenutka, da ne biste pomislili da postoji neka “tajna veza”) i postoji sadašnjost. I ono što je najbitnije - postoji budućnost, ali je ne možemo pofotkati. No, ja je za Sergeja mogu zamisliti, možete li vi? Znam da možete i znam da želite biti dio te budućnosti dajući svoju podršku. U toj budućnosti više neće biti predbacivanja u stilu “Vanna, zašto mu nisi dala da pjeva to i to…” nego će nam trebati otvorena srca za glas i osobnost koji traži svoj put. Be there! I morat ću za kraj ponoviti što sam rekla u polufinalu jer se bojim da su me opet pojele suze… Sergej je pri biranju svog mentora rekao da cijeni i poštuje sve mentore, ali da njegovo srce pripada Vanni… A za reći tako nešto pred svima, treba biti malo jači frajer nego što su ti neki spremni priznati. SLAAAAAAAAAAAAAAAY", napisala je Vanna.

image

U osnovnoj školi debitirao je u operi "Werther" u riječkom HNK Ivana pl. Zajca

PRIVATNI ALBUM

Kao što je poznato Sergej Božić je za svoju mentoricu odabrao Vannu, koju je njegova izvedba ostavila bez riječi. "Ne mogu biti zadovoljniji, ispalo je bolje nego što sam mogao i zamisliti, od slike i tona do reakcija članova žirija i publike. Vanna mi je ogroman uzor, pa me njezino okretanje emotivno potpuno izbacilo iz takta, što mi se vidi na licu na snimci nastupa", izjavio je Sergej Božić u intervjuu za Gloriju. Koncertom u Mramornoj dvorani riječke Guvernerove palače u ljeto 2023. maturirao je solo pjevanje, a svoju profesionalnu budućnost vidi u mjuziklima.

image

Sergej Božić i Vanna

DARIO NJAVRO/HRT

"U svakom slučaju želim se nastaviti školovati i diplomirati operno solo pjevanje, a čime ću se na kraju baviti manje je bitno. Jedino je bitno da bude riječ o glazbi", zaključio je Sergej.

image

Sergej Božić

PRIVATNI ALBUM
Linker
26. travanj 2024 14:39