Pravo prijateljstvo

Poznata glumica pokazala kako njena slavna prijateljica blista u visokom stupnju trudnoće

Drugu trudnoću američka pjevačica prolazi mnogo drugačije nego joj je bila prva, kada se zbog pandemije nije mogla sastati s prijateljicama i proslaviti dolazak prve bebe.

Hilary Duff napravila je preslatku posvetu svojoj dragoj prijateljici Mandy Moore. Glumica je na svom Instagram profilu podijelila nekolicinu fotografija s intimnog druženja koje je održano u čast pjevačice, koja je u lipnju objavila da čeka drugo dijete sa suprugom Taylorom Goldsmithom.

"Slatka Mandy! Još jedan dječačić sretan što će te zvati mama! Divno mi je bilo slaviti s tobom i novom Goldsmith bebom prošlog tjedna uz divnu hranu i dobro društvo. Tvoj osmjeh je zarazan i jednostavno si sjajila (kao i uvijek)", poručila je Duff uz niz fotografija koje je objavila na Instagramu.

Buduća majka zablistala je u cvjetnoj haljini, dok je njena prijateljica nosila traperice i svilenu košulju u smeđoj boji. Jedna od fotografija pokazala je dvije prijateljice u čvrstom zagrljaju.

"Volim te Hil! Hvala što si bila tu i što si divan primjer mame kakvom svi želimo biti", odgovorila je Moore na objavu.

Trudna pjevačica na svom je profilu otkrila kako je cijela zabava, popularni baby shower, bio iznenađenje njenih prijateljica "koje je nisu slušale" te joj svjedno priredila iznenađenje. U svojoj prvoj trudnoći nije imala nikakvo okupljanje uživo, niti bilo kakve posjete, zbog svima znanih problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Duff sa suprugom Matthewom Komaom ima dvije kćerkice, Banks Violet (3) i Mae James koja ima 17 mjeseci. Također ima desetgodišnjeg sina Lucu Cruza, kojeg je dobila s bivšim suprugom Mikeom Comrieom.

Moore i Goldsmith imaju sina Augusta "Gusa" Harrisona, starog 19 mjeseci, a uskoro će dobiti još jednog sinčića. Nešto ranije Mandy je rekla za američke medije da je Gus potpuno nesvjestan da će postati veliki brat.

"Cijelo vrijeme prema svom trbuhu govorim mali brat, i on će ponoviti ‘mali brat‘, ali nema pojma što se to događa. Njegova razina svjesnosti svijeta tek se javlja, što je možda dobro jer se nećemo morati baviti bratskom ljubomorom koja se ponekad javlja", objasnila je Mandy Moore.

Linker
16. travanj 2024 18:25