Skandi ikona

Poznata influencerica preslatkim fotkama sa sinovima objavila da je trudna

Za Pernille i supruga Philipa stiže četvrto dijete.

Jedna od najpoznatijih danskih influencerica Pernille Teisbaek objavila je sretne vijesti na svom Instagramu. Pernille je majka tri dječaka, a podijelila je fotografiju kojom je objavila da očekuje četvrto dijete sa suprugom Philipom Lotkom. "Tvoja braća jedva čekaju da te upoznaju. Toliko smo sretni i zahvalni, jedva te čekamo upoznati, naša ljetna bebo", napisala je ispod fotografije na kojoj pozira zagrljena sa sinovima.

Pernille Teisbaek jedna je od najuspješnijih influencerica koju prati gotovo 1,5 milijuna pratitelja, a osim toga je stilistica, u suradnji s nekim brendovima je lansirala liniju modnih dodataka, a za posljednje izdanje magazina Elle radila je kao kreativna savjetnica. U komentarima su se nanizale čestitke - Claire Rose Cliteur, Camille Charriere i Rosie Huntington-Whiteley pridružile su se čestitkama i poželjele joj sve najbolje.

image

Sa suprugom Philipom Lotkom

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Pernille nas svakodnevno inspirira modnim kombinacijama koje su inspirirane minimalizmom, a do ljeta nas od influencerice očekuje doza trudničkog stila koji je prožet prepoznatljivom skandinavskom estetikom - očekujemo udobno, suvremeno i stylish!

image
MARCY SWINGLE/SHUTTERSTOCK
Linker
22. travanj 2024 06:23