Nina Badrić

 INSTAGRAM
Velike mašne, lizalice...

Poznati čestitaju Božić i otkrivaju kako izgleda njihov dom

Na društvenim mrežama zaredale su se čestitke povodom blagdana, a mnogi su tom prilikom pokazali i kako provode ove dane, ali i kako su uredili svoj dom za Božić.

Na društvenim mrežama zaredale su se čestitke povodom blagdana, a mnogi su tom prilikom pokazali i kako provode ove dane, ali i kako su uredili svoj dom za Božić.

Od obiteljskih portreta pa sve do dirljivih želja iz vlastitog doma, poznati Hrvati sve najbolje poželjeli su svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Nina Badrić jučer je pokazala kako je ukrasila svoj zagrebački dom, a svojom je čestitkom svima poželjela sretne blagdane.

"Sreća, radost, snaga, zajedništvo, spokoj, mir, veselje, ljubav... Sretan Božiċ", poručila je popularna pjevačica odjevena u žutu mini haljinu dok je pozirala ispred ukrašene jelke kojom su dominirale lizalice "Candy cane".

Glumica Katarina Baban pokazala je kako kod nje dominiraju velike mašne, a glumica i pjevačica Tara Thaller otkrila je kako uživa u Osijeku sa svojim dečkom, plesačem Mateom Cvenićem. Voditelj i glazbenik Saša Lozar pokazao je kako izgleda božićno jutro kod njega doma, dok je Barbara Kolar pokazala slatki mali detalj posvećen njezinoj mezimici Loli.

Josipa Lisac uz svoju je čestitku naglasila kako bi voljela da je Božić svaki dan i da se ljudi tako odnose kroz cijelu godinu. "Jesmo li i inače tako dobri i empatični jedni prema drugima?", naglasila je legendarna pjevačica.

Božićnim čestitkama pridružila se i pjevačica Maja Šuput koja je podijelila novi set božićnih fotografija sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, a obiteljskim portretom oduševio je i pjevač Joško Čagalj Jole.

Linker
26. travanj 2024 21:51