JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INT‘L./MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INT‘L./MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Sretan brak

Poznati glumac i komičar proslavio 20. godišnjicu braka: ‘20 godina bolje nego 50 prvih dejtova‘

Američki komičar Adam Sandler svojoj je supruzi Jackie Sandler čestitao 20 godina braka.

Američki komičar Adam Sandler svojoj je supruzi Jackie Sandler čestitao 20 godina braka.

Poznati američki komičar, glumac, scenarist i glazbenik Adam Richard Sandler jučer je objavom na Instagramu, čestitao svojoj supruzi, također glumici Jackie Sandler, 20. godišnjicu braka. Slatkom objavom dokazuje da je 20 godina braka bolje od 50 prvih ‘dejtova‘ kako se zove i jedan od filmova u kojima je glumio. Slika koju je podijelio prikazuje vjenčanje njega kako gleda u svoju suprugu u vjenčanici, 2003. godine.

"Sretan 20. slatka moja Jackie! Tvoje "ja" bio je najbolji dar u mom životu. Moje srce je tvoje od prve sekunde kad sam te vidio", napisao je 56-godišnji Adam u dirljivoj poruci uz fotografiju. On s 8 godina mlađom Jackie ima dvije kćeri, Sadie (16) i Sunny (14) te je poruku nastavio riječima: "tvoju predanu dušu svakim danom sve više i više volim i cijenim. Nas. Djecu. Nastavimo dalje dušo", a završio s "Puno ljubavi za tebe. Uvijek." Posvetio joj je objavu i za Valentinovo.

Godišnjica braka glumca poznatog po ulogama u filmovima "Tata od formata", "Luda vjenčanja", "Starci", "Slučajni detektivi" s Jennifer Aniston, Adama i glumice u nekim od istih filmova, Jackie nije bila jedina velika prekretnica koju je obitelj proslavila u posljednje vrijeme, prošla je godina obilježena i Sunnyinom Bat Micvom. Čini se da je ovaj židovski vjerski događaj, koji je održan u Hillcrest Country Clubu u Los Angelesu u svibnju 2022., bio na temu slatkiša jer je mjesto bilo ukrašeno balonima duginih boja te natpisom na kojem je pisalo "Sunny‘s Pop Rocks" i golemim ekranom koji je prikazivao video duginih gumenih medvjedića.

Popis uzvanika sadržavao je impresivan niz slavnih imena, uključujući Taylora Lautnera, Jennifer Aniston te Victora i Libby Boyce, roditelje pokojnog Camerona Boycea koji je s Adamom radio na franšizi Grown Ups. Victor i Libby pozirali su za selfie s nekim od Cameroninih bivših kolega iz glumačke postave Jessie, uključujući Peyton List, Karan Brar, Spencer List i Sophie Reynolds. Victor je podijelio sliku na Instagramu, naslovivši post, "Dobra vremena! Sunny Sandler‘s Bat Mitzvah."

Linker
27. travanj 2024 16:00