nije išlo

Poznati ‘vampir‘ nema sreće u ljubavi: Ni drugi brak mu nije bio dugog vijeka

Glumac nerado govori o privatnom životu pa je tako dugo krio da se oženio drugi put. No, ni ovaj brak nažalost nije potrajao.

Zvijezda hit serije "Vampirski dnevnici", glumac Paul Wesley, rastaje se od supruge Ines de Ramon nakon tri godine braka.

"Odluka da se razdvoje je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. U ovom trenutku traže privatnost", poručio je glasnogovornik para.

Wesley i stručnjakinja za nakit prvi put su viđeni zajedno u lipnju 2018. kako se drže za ruke nakon spoja u New Yorku. Vezu su na Instagramu službeno objavili mjesec dana nakon toga dok su bili na vjenčanju u Montauku s prijateljicama Jessicom Szohr i Ninom Dobrev.

image

Paul Wesley i Ines de Ramon

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

U veljači 2019. paparazzi su uhvatili par tijekom izlaska te se činilo da oboje na ruci imaju vjenčano prstenje. Iako par nikada nije priznao da su u braku, sretnu vijest suptilno je potvrdila Dobrev tijekom podcasta u lipnju 2019., nazvavši Ramon njegovom ženom.

"Puno se družimo. Stvarno smo dobri prijatelji. Volim njegovu ženu. Tako je smiješno kako vrijeme sve mijenja jer nikada nisam mislila da će on biti jedan od mojih najboljih prijatelja", rekao je tada Dobrev.

Par ne voli javno otkrivati detalje iz privatnog života, no Wesley je za People za izdanje Najseksi živući muškarac za 2020. progovorio o životu s Ramon i njihovim psom Gregom tijekom pandemije.

image

Paul i Ines nikada nisu priznali da su u braku.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"U sretnoj sam poziciji gdje sam mogao uzeti pauzu i bilo mi je važno da to učinim. Što se mene tiče, resetirao sam se. Ponovno sam kalibrirao. Na neki način shvatio što mi je važno, promijenio prioritete u svom životu", rekao je Wesley.

Prije Ramon, glumac je bio u romantičnim vezama s nekoliko žena - kolegicom iz "Vampirskih dnevnika" Phoebe Tonkin, glumicom Marnette Patterson, a bio je u braku i s Torrey DeVitto. Njih dvoje su počeli hodati 2007. kada su oboje radili na filmu pod nazivom Killer Movie. Torrey je također imala stalnu gostujuću ulogu u "Vampirskim dnevnicima" tijekom treće sezone. Godine 2013. Paul i Torrey razveli su se nakon dvije godine braka, no razlaz je bio prijateljski i rekli su da će ostati dobri prijatelji.

Linker
24. travanj 2024 17:41