Do finala

Predsjednički selfie! Zoran i Sanja Milanović bodrili vatrene s tribina: ‘Nije to sreća‘

Bračni par Milanović bodrio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Katru, a predsjednik je otkrio da naše nogometaše vidi u finalu.

Nogometna groznica zahvatila je i sam politički vrh, a predsjednik Hrvatske i prva dama otputovali su u Katar kako bi navijali za Vatrene u utakmici protiv Belgije. Rezultat je bio 0:0, dovoljno da hrvatska reprezentacija prođe u osminu finala, a iza ovog izjednačenog ishoda odvijala se žestoka borba na travnjaku, što je istaknuo i Zoran Milanović.

"Nadamo se da ćemo ući u finale, ali i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug. Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao", rekao je predsjednik Zoran Milanović nakon utakmice.

Predsjednik je dodao kako je "Belgija jaka momčad, ali Hrvatska ima sjajnih igrača kao što je Joško Gvardiol, koji je čudo, a i drugi su bili odlični". Zaključio je da je hrvatska reprezentacija "bila hrabra i kvalitetna".

Vatreni idu u iduću fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a u osmini finala igraju s Japanom. Milanović je hrvatsku reprezentaciju bodro iz lože u društvu supruge Sanje Musić Milanović. Po završetku utakmice na službenom profilu predsjednik je podijelio selfie, koji je slikala prva dama. "Bravo" napisao je Milanović uz oznaku hrvatske zastave.

Linker
19. travanj 2024 07:11