PHOTOEVENTSHD/SHUTTERSTOCK
NE SKRIVAJU SE

Prekid zaruka zbog nove ljubavi: Pjevačica u Parizu poljupcima stala na kraj šuškanjima

Na pariškom Tjednu mode ljubila se s muzičarem koji iza sebe ima vezu s poduzetnicom i influencericom Kylie Jenner, dok je ona zbog njega preko noći ostavila zaručnika Moda Suna.

Na pariškom Tjednu mode ljubila se s muzičarem koji iza sebe ima vezu s poduzetnicom i influencericom Kylie Jenner, dok je ona zbog njega preko noći ostavila zaručnika Moda Suna.

Pokazalo se da su priče o vezi kanadske pop zvijezde Avril Lavigne i repera Michaela Raya Nguyen-Stevensona, poznatijeg po svom umjetničkom imenu Tyga, istinite. Potvrdili su vezu toliko očito da nema nikakve sumnje kako je američki serijski zavodnik uspio smotati i donedavno zaručenu kantautoricu.

Pojavili su se na afterpartiju "Mugler x Hunter Schafer" na pariškom Tjednu mode. On je ušao nekoliko minuta prije nje i pričekao je, a 38-godišnja Avril prišla mu je i stisnula se uz njega. Pao je filmski poljubac i zagrljaj s kojim su definitivno potvrdili da su više od prijatelja.

image

Avril Lavigne i Tyga ‘uhvaćeni‘ su na afterpartyju

VEEREN -CHRISTOPHE CLOVIS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Glazbenica s više od trideset milijuna prodanih nosača zvuka u 21-godišnjoj karijeri i 33-godišnji muzičar koji je, kažu, poznatiji po vezama s reality zvijezdom i poduzetnicom Kylie Jenner te plesačicom Blac Chyna nego po glazbi - ljubili su se poput tinejdžera. Nisu marili snima li ih tko i što uzvanici na partyju misle o njihovoj vezi, prenosi Daily Mail.

S druge strane, američki pjevač i multiinstrumentalist Derek Ryan Smith (poznatiji pod imenom Mod Sun), njezin je odnedavno bivši zaručnik. Šokiran je jer ga je, čini se, dobacila preko noći zbog kontroverznog repera. Preko svog predstavnika za medije potvrdio je prošlog tjedna da su raskinuli zaruke poslije dvije godine veze.

"Otišli su svatko svojim putem. Bili su zaručeni još do prije tri dana kad je on otišao na turneju", rekao je PR za Page Six i sam začuđen nenadanim obratom. Poznato je da su Avril i 35-godišnji Mod Sun počeli izlaziti u prosincu 2020., a njegova prošlogodišnja prosidba potkraj ožujka, u Parizu - gdje je Avril ovih dana potvrdila vezu s Tygom – rastopila je srca fanova.

"Bila je to najsavršenija, najromantičnija prosidba koju bi itko mogao poželjeti. Nalazili smo se u Parizu, plovili brodom po Seini, imali smo violinista, šampanjac i ruže. Činilo se kao da vrijeme miruje, u tom trenutku postojali smo samo nas dvoje. Znali smo da imamo vrlo snažnu, nezaustavljivu vezu od prvog tjedna kad smo se zbog zajedničkog rada upoznali u glazbenom studiju", ispričala je ushićena pjevačica prošle godine.

image

Najprije su glumili prijatelje a onda je ‘pao‘ poljubac

SHUTTERSTOCK

Sad se svi pitaju što je Tyga izveo da ju toliko očara kada je zbog njega ostavila zaručnika koji ju je obožavao? I osmislio ovakvu prosidbu? Glasine da su se Avril i reper spetljali zakotrljale su se još prošlog tjedna, na pariškoj reviji Andrea Courrègesa. Djelovali su previše blisko da bi im prošla priča kako su samo prijatelji koji vole modu. Stigli su istim automobilom zatamnjenih stakala, ušli su na reviju jedno iza drugog, u razmaku od nekoliko sekundi i cijelo vrijeme su bili skupa.

Glazbenica je u isto vrijeme raskinula sa šokiranim zaručnikom Mod Sunom, a Tyga je u međuvremenu ostavio influencericu Bellu Poarch s kojom je, nagađa se, od 2021. bio u vezi. Prije nje hodao je s američkom dizajnericom i influencericom Camaryn Swanson (slabost su mu, očito, slavne žene na društvenim mrežama). Romansa je završila šokantno: kaznenom prijavom podignutom protiv njega, zbog zlostavljanja, navodi The Sun. Incident se dogodio u listopadu 2021., kad se Camaryn, nepozvana, usred noći, pojavila u njegovom domu. Porječkali su se, navodnu ju je i fizički napao, a influencerica je o ružnom događaju obavijestila policiju i svoje pratitelje.

"Bila sam emocionalno, psihički i fizički zlostavljana i to više ne skrivam. Tako mi je neugodno. Sram me je što je moralo doći do ovoga, ali moram se zauzeti za sebe," objavila je.

image

Za Avril Lavigne Pariz je ‘sudbonosan‘ grad

PHOTOEVENTSHD/SHUTTERSTOCK

Tyga se, pak, sam prijavio policiji. Nakratko je završio u zatvoru. Platio je jamčevinu od 50.000 dolara kako bi se s optužbama za zlostavljanje bivše djevojke suočio sa slobode. Taj incident prijatelji Avril Lavigne iskoristili su kao upozorenje da ne brza s raskidom zaruka zbog glazbenika osumnjičenog za zlostavljanje, ali čini se kako je Avril odlučila dati priliku novoj ljubavi.

Linker
26. travanj 2024 01:14