Zbogom Harry

Prekinuli su! Zbog njega je riskirala sve, pa i skrbništvo nad djecom, a sad je ponovno sama

Američka glumica i redateljica nije uspjela održati vezu s britanskim pjevačem Harryjem Stylesom, glavnim glumcem u njezinom fimu ‘Ne brini, draga‘.

Početkom studenog zajedno su vježbali u teretani, ona se u rujnu odvalila na njegovom koncertu u njujorškom Madison Square Gardenu, ljeto su proveli na svjetskoj turneji promovirajući film Ne brini, draga, a sad je vezi glumice i redateljice Olivie Wilde, te britanskog pjevača i glumca Harryja Stylesa došao - kraj. Tako barem tvrde upućeni izvori iz insajderskih krugova bliskih bivšem paru, a službeno objašnjenje za prekid je da su si Wilde i Styles odlučili uzeti vremena da vide što i kako dalje.

image

Na premijeri filma, jedva su progovorili nekoliko riječi

BACKGRID/PROFIMEDIA
image

Držeći se za ruke došli su na vjenčanje Stylesovog agenta Jeffreyja Azoffa i Glenne Christiaansen u Montecitu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njihovi rasporedi su pretrpani, obaveze ih vode po cijelom svijetu u različito vrijeme, pa se stignu viđati na kapaljku i to je očito glavni razlog za redefiniranje njihove veze koja je započela kad je Harry Styles na setu njezinog debitantskog filma zamijenio Shiu LeBoufa.

image

Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine i Olivia Wilde na venecijanskoj Mostri

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

"Srce mi je poskočilo od radosti i zaplesala sam od sreće", opisala je Olivia Wilde Stylesov ulazak u filmsku ekipu. Da se među njima nešto zbiva postalo je jasno kad su držeći se za ruke došli na vjenčanje Stylesovog agenta Jeffreyja Azoffa i Glenne Christiaansen u Montecitu 2. siječnja lanjske godine. Na svadbu su stigli svatko sa svojim autom, ali su nakon vjenčanja zaboravili na oprez, te su se držeći se za ruke pod maskama (zbog korone) prošetali travnjakom agentove vile.

image

Fotografije koje su otkrile da su Olivia i Harry u vezi

BACKGRID/PROFIMEDIA

Zbog njega se iselila iz kuće koju je dijelila s bivšim partnerom, američkim komičarem Jasonom Sudeikisom, dvoje djece i psom, a u međuvremenu su u javnost isplivali brojni sočni detalji o njihovom burnom prekidu: Sudeikisovom očaju i ljubomori, navodnom zanemarivanju psa i slično.

image

Ovog proljeća snimljeni su na romantičnom putovanju u Italiji

COBRA TEAM/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler i Olivia Wilde na premijeri filma ‘Don‘t Worry Darling‘ u Veneciji

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Njih dvoje nikada službeno nisu potvrdili da su u vezi, ali su njihovi pogledi na svim događanjima na kojima su se zajedno pojavili govorili više od riječi. Kako god, čini se da je toj romansi sada došao kraj, te da je i njihova veza izgorjela čim su snimanje i promotivne aktivnosti oko filma završile.

Linker
19. travanj 2024 23:46